kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.967 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #21 Manuel Neuerr dedi: Soğutucu? Genişletmek için tıkla... Sogutucu etkilemiyor hocam pek fazla. Attigim cihazlar sogutucu olmadan 80 derecede calisacaksa ASUS TUF sogutucu ile 80 derecede calisir. Monstere direkt etki bile etmez.
Manuel Neuerr dedi: Soğutucu? Genişletmek için tıkla... Sogutucu etkilemiyor hocam pek fazla. Attigim cihazlar sogutucu olmadan 80 derecede calisacaksa ASUS TUF sogutucu ile 80 derecede calisir. Monstere direkt etki bile etmez.
Manuel Neuerr Femtopat Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #22 ozgurorak dedi: ASUS'un RTX 3050'li bir laptopı sizi attıgınız cihazdan daha memnun edecektir. Genişletmek için tıkla... bugüne kadar monster gözüme hep iyi gelmişti ama herkes olumsuz konuşunca uzaklaştım resmen
ozgurorak dedi: ASUS'un RTX 3050'li bir laptopı sizi attıgınız cihazdan daha memnun edecektir. Genişletmek için tıkla... bugüne kadar monster gözüme hep iyi gelmişti ama herkes olumsuz konuşunca uzaklaştım resmen
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.849 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #23 Manuel Neuerr dedi: Bugüne kadar Monster gözüme hep iyi gelmişti ama herkes olumsuz konuşunca uzaklaştım resmen. Genişletmek için tıkla... Gelmesin zaten hocam RGB donatılmış bozuk ürünler satıyorlar hep.
Manuel Neuerr dedi: Bugüne kadar Monster gözüme hep iyi gelmişti ama herkes olumsuz konuşunca uzaklaştım resmen. Genişletmek için tıkla... Gelmesin zaten hocam RGB donatılmış bozuk ürünler satıyorlar hep.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.967 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #24 Manuel Neuerr dedi: bugüne kadar monster gözüme hep iyi gelmişti ama herkes olumsuz konuşunca uzaklaştım resmen Genişletmek için tıkla... Butun sorunlarini saysam daha bile uzaklasirsiniz hocam. C*sper ve M*nster çöplerinden kesinlikle uzak durun. Bedava verseler çope atarım.
Manuel Neuerr dedi: bugüne kadar monster gözüme hep iyi gelmişti ama herkes olumsuz konuşunca uzaklaştım resmen Genişletmek için tıkla... Butun sorunlarini saysam daha bile uzaklasirsiniz hocam. C*sper ve M*nster çöplerinden kesinlikle uzak durun. Bedava verseler çope atarım.
ozgurorak Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 259 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RX 6500 XT 4GB | i5 10400F | 2x16 32 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Indie Mobile Game Developer on Unity 24 Mart 2025 #25 Manuel Neuerr dedi: bugüne kadar monster gözüme hep iyi gelmişti ama herkes olumsuz konuşunca uzaklaştım resmen Genişletmek için tıkla... Monster, kendi şubeleri haricinde her ortamda kötüleniyor hocam zaten. Laptop alımında iyice araştırıp öyle alırsanız iyi olur.
Manuel Neuerr dedi: bugüne kadar monster gözüme hep iyi gelmişti ama herkes olumsuz konuşunca uzaklaştım resmen Genişletmek için tıkla... Monster, kendi şubeleri haricinde her ortamda kötüleniyor hocam zaten. Laptop alımında iyice araştırıp öyle alırsanız iyi olur.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.849 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #26 kxy dedi: Butun sorunlarini saysam daha bile uzaklasirsiniz hocam. C*sper ve m*nster çöplerinden kesinlikle uzak durun. Genişletmek için tıkla... Excalibur'u unuttunuz hocam.
kxy dedi: Butun sorunlarini saysam daha bile uzaklasirsiniz hocam. C*sper ve m*nster çöplerinden kesinlikle uzak durun. Genişletmek için tıkla... Excalibur'u unuttunuz hocam.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.967 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #27 XPlasma dedi: Excalibur'u unuttunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Casper iste hocam .
ozgurorak Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 259 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RX 6500 XT 4GB | i5 10400F | 2x16 32 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Indie Mobile Game Developer on Unity 24 Mart 2025 #28 kxy dedi: Butun sorunlarini saysam daha bile uzaklasirsiniz hocam. C*sper ve M*nster çöplerinden kesinlikle uzak durun. Bedava verseler çope atarım. Genişletmek için tıkla... İlk söylediginiz markanın ghosting canavarı olmayan bir monitörü bile yok. O markayı gördüğün yerde kaçmak şart.
kxy dedi: Butun sorunlarini saysam daha bile uzaklasirsiniz hocam. C*sper ve M*nster çöplerinden kesinlikle uzak durun. Bedava verseler çope atarım. Genişletmek için tıkla... İlk söylediginiz markanın ghosting canavarı olmayan bir monitörü bile yok. O markayı gördüğün yerde kaçmak şart.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.849 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #29 kxy dedi: Casper iste hocam . Genişletmek için tıkla... Yok hocam ayrı üçüde Casper kategorisinde Nirvana serileri falan varken bir tutumayalım Triple çöp.
kxy dedi: Casper iste hocam . Genişletmek için tıkla... Yok hocam ayrı üçüde Casper kategorisinde Nirvana serileri falan varken bir tutumayalım Triple çöp.
Manuel Neuerr Femtopat Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #30 ozgurorak dedi: İlk söylediginiz markanın ghosting canavarı olmayan bir monitörü bile yok. O markayı gördüğün yerde kaçmak şart. Genişletmek için tıkla... kxy dedi: Casper iste hocam . Genişletmek için tıkla... XPlasma dedi: Excalibur'u unuttunuz hocam. Genişletmek için tıkla... eyw arkadaşlar
ozgurorak dedi: İlk söylediginiz markanın ghosting canavarı olmayan bir monitörü bile yok. O markayı gördüğün yerde kaçmak şart. Genişletmek için tıkla... kxy dedi: Casper iste hocam . Genişletmek için tıkla... XPlasma dedi: Excalibur'u unuttunuz hocam. Genişletmek için tıkla... eyw arkadaşlar