Monster Abra A5 v20.4.4 laptop performansı Valorant'ta normal mi?

Panchion

Hectopat
Yer
İzmir
Monster Abra A5 v20.4.4 almıştım üniversite için ve bugün Valorant oynarken FPS düştü gibime geldi. Normal mi değil mi bilmiyorum. Fotoğrafta olan oyun modu Team deathmatch dereceli veya derecesiz oynadığımda genellikle 250 FPS üstü veriyor. Sizce normal mi?

Görev Yöneticisi görüntüsünü ana menüdeyken aldım.

Dosya Ekleri

• Valorant_Screenshot_2024.02.20_-_18.16.08.47.png
    3 MB · Görüntüleme: 62
  • Valorant_Screenshot_2024.02.20_-_18.21.52.56.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 51
Valorantta anlık bu tarz 120lere düşüş sık rastlanabilen normal bir durum. Sorun olduğunu düşünmüyorum.

Anlık değil 200 fps altı oluyor bu oyun modunda
Oyunu bırakalı uzun zaman oldu. Benim zamanımda en az fps dm de alınıyordu. Bu oyun modunu çok bilmiyorum ama zorlayıcı gibi sanki. Yine çok fazla adamın aynı anda olabildiği tarzda. Eskiden böyle değilse fps ve hem oyunda hem de NVIDIA driverlarında bi değişiklik olmadıysa ancak sorun olduğu düşünülmeli. Bence sorun yok.

Nedense ekran kartına göre biraz normal gelmedi arkadaşımla da denedik 1050 Ti'lı benden biraz yüksek alıyor gibi gözüküyordu.

Nedense ekran kartına göre biraz normal gelmedi arkadaşımla da denedik 1050 Ti'lı benden biraz yüksek alıyor gibi gözüküyordu.
İşlemcim de daha iyi ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…