Monster Abra A5 v20.4.4 mü yoksa Casper Excalibur G870 mi?

Bütçe
27.000

asani

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 27.000 TL bütçem var, şu iki PC arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz?
Monster alayım diyorum, bakım konusunda vs. masraf olsun istemiyorum ileride. Tez dönemi yüksek lisans öğrencisiyim, haftada birkaç saat oyun oynayacağım ama oynadığımda da düşük FPS almak istemiyorum.

8 GB RAM olan 500 GB SSD olan acar, öneriyor bazıları ama yani hem fiyat fazla hem özellikler düşük. 7/24 oyun oynamıyorum ama illaki Rust, CS, Valorant, Battlefield oynarım. Şimdiden çok teşekkürler.

Monster:
Abra A5 V20.4.4 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook

Excalibur:

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Nitro 5,
ASUS TUF A15,
Lenovo Legion.

İki marka da alınmaz hocam, biraz bekleyin güncel fiyatlar hakkında bilgisi olan bir hocamız yardımcı olur.

Yani 27 k bu özellikleri veya daha iyi özellikleri olan varsa buyrun link alalım arkadaşlar yani çöp diyorsunuz da neye göre birisi lenova legion demiş 27k bulursan hemen alayım bu özelliklerdeki legionlar 34 36 bandında en düşük

Ben sizi bilmem ama 2. el laptoplara bakabilirsin, ben 25K'ye Acer Nitro5 aldım,
i7 12700H,
RTX 3060M.

Tek eksiği 8 GB RAM olması oynadığın oyunlar konusunda bir tek Rust da sorun yaşarsın ama oda 8 GB olsa bile hafif droplar ile açar merak etme.

Tek eksiği 8 GB RAM olması oynadığın oyunlar konusunda bir tek Rust da sorun yaşarsın ama oda 8 GB olsa bile hafif droplar ile açar merak etme.
Aga remi düşünmek zorundayım biraz çünkü oyundan ziyade uzun vadede kullanmam gerekebilir ama şu da var mesela bakım vs masraf iş oyğzden biraz monstara aklım kayıyor arkadaşım kullanıyor bi sıkıntı yaşamadı servis konusunda 6 ayda bir yolluyor

Dostum 2 yıl boyunca 8 GB RAM'e sahip Monster Abra A7 v12.2 kullandım şu anda kasa kullanıyorum. Servisleri klavye toz u filan alıyor ama bilgisayarın içindeki fanlara özenmiyor termal macunları o kadar iyi değil. Açıkçası bana 8 GB RAM yetmişti Windows 10 kullanırken. Servisi öyle aham şaham değil haberin olsun yine de senin kararın. Ama insan içinde tam performans kullanamazsın o bilgisayarı çünkü Control Center'dan fanları sessiz e alırsan sıcaklık yüzünden yük altına 100 dereceyi geçtiği için bilgisayar kendini kapatacak her zaman fanları performans modunda kullanmak zorundasın o da 10 yıllık PS 4 gibi ses çıkartıyor hatta daha fazla performans modunda ise 90 altını görmiyceksin1-2 ay sonra ben satarken CPU 97 dereceyi görüyordu haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…