Bende Price'ın attığı LOQ var cihazı oyun oynarken bile sessiz modda oynarım öyle Cyberpunk gibi oyunlar değil de CS2 gibi oyunları yüksek ayarda sessiz modda hem çok serin hem çok sessiz oynarım. Performans değil denge moduna bile geçmiyorum.
İşlemci maximum 70 derece oluyor genelde 60 derecelerde olur, veya 60-70 arası.
GPU'su zaten ısınmaz.
Bu şekilde watt değerleri düşük olduğu için bu cihazdaki sorun olarak battery drain olmaz veya çok daha az yaşanır.
Performans kaybın illaki olacaktır ancak getirileri çok konforlu geliyor bana.
8 GB olan laptopu alırken yanında mutlaka RAM al, ben bir hafta sonra aldım pişman oldum bu süreçte oyun oynarsın ama drop yersin.
İçinde Windows olduğunu düşünürsek uygun fiyatlıymış, sırf bu yüzden 2-3k fiyat bindiriyorlar. Ancak 4050de 6 GB VRAM olduğu için özellikle yeni oyunlarda sorun yaşayabilirsin. Bir de tek SSD slotu olduğu için SSD yükseltmesinde cihazdaki SSDye veda etmen gerekiyor yani bu da format atman anlamına da geliyor.
Victus 16 i5 14500hx 4050 vardı o da 38e kadar yükselmiş o fiyata da alınmaz, şuan akla yatan LOQ gibi duruyor.
38e de Acer vardı oda 42kya çıkmış. Bir LOQ kalmış gibi duruyor.
Hocam zamanında bununla alakalı video çekmişim. Siz bu konuyu açtığınızda hatırlayıp bakmak istedim. Buyurun videolar.
1.
2.
3.
4.
Hocam bu yaşadığım olaylar sadece %25'i falan. Cihaz kaç kere servise gidip "bir problem yok" denilerek gönderildi hatırlamıyorum. Zaten bunalıp Monster'i satıp desktop topladım.