Monster Abra A5 v21.1 için SSD tavsiyesi

zeraxrd

Femtopat
Daha fazla  
Monster (laptop tıkla git) laptopuma SSD almak istiyorum fakat hangi SSD'nin uyumlu olacağını bilemedim. Rastgele alacağım bir PCI-e M.2 SSD uyumlu olur mu? 500GB uygun fiyatlı bir SSD önerisinde bulunursanız sevinirim. İyi Sosyaller.

Bütçe nedir? İki tane M.2 SSD yuvası mevcut. Bir tanesi 4.0 diğeri 3.0 hızında. Eğer 500GB olarak geldi ve değiştirilmediyse en az 1TB öneririm. Fiyat performans konusunda ise bütçeye bağlı bir durum. Örnek olarak attığım ürün 4.0 desteği var. İstersen 4.0 olanla değiştirip ardından Windows formatından sonra daha hızlı hale gelebilir. Fakat hem uğraşmak hem de senin için çok önemli değilse 3.0 takıp da kullanabilirsin. Sadece 4.0 desteği olmadığından dolayı biraz daha az performans alırsın. Ben olsam takılı olanı satıp yerine 4.0 attığım üründen alıp en az yine 500GB olmasını öneririm. Ardından da 1TB ekstra 3.0 portuna takılacak M.2 SSD. Sadece oyun için. İstersen bu modelin 512 GB olanını da seçebilirsin. Daha uygun olur istediğin kapasite de bu olduğu için işine yarayacaktır. Sonradan buna işletim sistemi yükleyip yerine yeni M.2 SSD alırsan da olur.

1. slota dokunmayı düşünmüyorum oyunları yüklediğim için 2 3 oyuna yer kalmıyor tıka basa doldurmamak için 1 ssdye yüklemiyorum. 2. ssdye kuracagım için max 1700e kadar çıkabilirim

1. slota dokunmayı düşünmüyorum oyunları yüklediğim için 2 3 oyuna yer kalmıyor tıka basa doldurmamak için 1 SSD'ye yüklemiyorum. 2. SSD'ye kuracagım için Max 1700e kadar çıkabilirim

Ben açıklamamı yapayım da gerisi sana kalmış. O zaman 500GB için önereceğim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…