Monster Abra A5 v21.1 laptop 90-100 derece oluyor

dkqan

Femtopat
Daha fazla  
Monster Abra A5 v21.1 Intel i5 12450H ve RTX 3060 6 GB kullanıyorum. Laptop çok ısınıyor. Valorant'ta full fan gücündeyken 90-100 dereceleri görüyorum. Ben de bir araştırayım dedim ve birkaç sonuç buldum. Turbo Boost kapattım darboğaz yapabilir dediler. Turbo Boost açarsam da sıcaktan işlemci zarar görür dediler. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
monster için normal. Eski laptopum monsterdi yazın forest oynarken bile 100 dereceyi goruyordum ve bilgisayar kapanıyordu. Termal Macun yenileyin ve fanlarını temizletin.

Monster Abra A5 v21.1 Intel i5 12450H ve RTX 3060 6 GB kullanıyorum. Laptop çok ısınıyor. Valorant'ta full fan gücündeyken 90-100 dereceleri görüyorum. Ben de bir araştırayım dedim ve birkaç sonuç buldum. Turbo Boost kapattım darboğaz yapabilir dediler. Turbo Boost açarsam da sıcaktan işlemci zarar görür dediler. Ne yapmalıyım?
Islemciler kolay kolay zarar gormez onemli olan islemcinin 100 derece olmasi sana ne kadar performans kaybettiriyor bunu olcmeye calis. Eger fazla ise bakimini yap. Ancak servise sakin gonderme bir daha toplayamazsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı