Çözüldü Monster Abra A5 v21.2 MUX switch var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Founte

Hectopat
Daha fazla  
Söylediğim modelde MUX switch var mı öncelikle bunu merak ediyorum. Biraz araştırdım ancak herhangi bir sonuca ulaşamadım. Bir de laptopdan hiç memnun değilim klavye kısmına ısı çok etki ediyor ve de mavi ekran sıkıntılarıyla karşılaştım bu sorunları göz önünde bulundurup iade talep etsem para iadesi alabilir miyim? Diğer bir sorumda işlemcim i5 12450H baktığımda Intel sitesinde 45W diyor ancak MSI Afterburner programı ile değer takibi yaptığımda bazen 55W çekirdeğini görüyorum sebebi nedir? Monster kendisi yapmış olabilir mi? BIOS olarak İnsyde H2O olarak yazan bir şey var karşımda ve içinde hiçbirinin ayarı bulunmamakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dediğim şekilde iade imkanı var mıdır? Karşılaştığım sorunlar kullanımımı fazlasıyla engelliyor.

Monster ile iletişime geçmeniz daha iyi olur, net bir şey diyemem iade için.

Bu arada 45W olduğuna bakmayın, Turbo ile çekilen watt cok daha yükseğe çıkabiliyor. Bakın Intel'in sitesine;

95W çekebiliyor yerine göre.

Monster ile iletişime geçmeniz daha iyi olur, net bir şey diyemem iade için.

Bu arada 45W olduğuna bakmayın, Turbo ile çekilen watt cok daha yükseğe çıkabiliyor. Bakın Intel'in sitesine;

95W çekebiliyor yerine göre.

Evet haklısınız Max'da 95 miş gözümden, kaçmış sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediğim modelde MUX switch var mı öncelikle bunu merak ediyorum. Biraz araştırdım ancak herhangi bir sonuca ulaşamadım. Bir de laptopdan hiç memnun değilim klavye kısmına ısı çok etki ediyor ve de mavi ekran sıkıntılarıyla karşılaştım bu sorunları göz önünde bulundurup iade talep etsem para iadesi alabilir miyim? Diğer bir sorumda işlemcim i5 12450H baktığımda Intel sitesinde 45W diyor ancak MSI Afterburner programı ile değer takibi yaptığımda bazen 55W çekdiğini görüyorum sebebi nedir? Monster kendisi yapmış olabilir mi? BIOS olarak insyde h2o olarak yazan bir şey var karşımda ve içinde hiçbirinin ayarı bulunmamakda.

O dediğiniz W olayı işlemcinin çektiği minimum güç. Yani boşta 45 W çeker. Yoksa diğer hocamın dediği gibi 95W a kadar çekebilir oyunlarda vs.

O dediğiniz W olayı işlemcinin çektiği minimum güç. Yani boşta 45 W çeker.

Minimum demeyelim, Turbo olmadan çıkan maksimum değer 45W. Boşta çok daha düşük çekebilir, 10W gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı