G Gasuri Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #21 SerdarT35 dedi: @Gasuri söylemeyi unutmuşum, RAM takviyesi yapmanız gerek. @Abdullah7 @Fearless0600 Genişletmek için tıkla... hocam önerdiğiniz laptopu aldım, win11 home kurdum ama kişiselleştirmek için ürün anahtarı istiyor ne yapmam gerekiyor
SerdarT35 dedi: @Gasuri söylemeyi unutmuşum, RAM takviyesi yapmanız gerek. @Abdullah7 @Fearless0600 Genişletmek için tıkla... hocam önerdiğiniz laptopu aldım, win11 home kurdum ama kişiselleştirmek için ürün anahtarı istiyor ne yapmam gerekiyor
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #22 Gasuri dedi: hocam önerdiğiniz laptopu aldım, win11 home kurdum ama kişiselleştirmek için ürün anahtarı istiyor ne yapmam gerekiyor Genişletmek için tıkla... Trendyoldan windows 11 pro keyi al hocam en ucuzundan.
Gasuri dedi: hocam önerdiğiniz laptopu aldım, win11 home kurdum ama kişiselleştirmek için ürün anahtarı istiyor ne yapmam gerekiyor Genişletmek için tıkla... Trendyoldan windows 11 pro keyi al hocam en ucuzundan.
G Gasuri Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #23 Abdullah7 dedi: Trendyoldan windows 11 pro keyi al hocam en ucuzundan. Genişletmek için tıkla... hocam aldım ama home'a uymuyormuş format atıp tekrar kuracağım win11
Abdullah7 dedi: Trendyoldan windows 11 pro keyi al hocam en ucuzundan. Genişletmek için tıkla... hocam aldım ama home'a uymuyormuş format atıp tekrar kuracağım win11