Monster Abra A5 v4.1.1 alınır mı?

Bütçe
3000TL

OksijenTR

Hectopat
Daha fazla  
2.el Abra A5 v4.1.1 buldum. Batarya tutmuyor tuşlar kronik sıkıntılı ve menteşe kapağı kırık. Benim için kullanıma engel değil ise sorun yok. 3000TL'ye alınır mı sizce? Şimdiden teşekkürler.

Bi bi senelik falan idare etcek bir şey arıyorsan alınabilir. Ömürü olmaz ama.

O laptopu satışa koyan kişiyle tanışmak isterim. Madem tuşlarda kronik sıkıntı var insan bir garantiye yollar değil mi?

Bir bir senelik falan idare edecek bir şey arıyorsan alınabilir. Ömürü olmaz ama.

Açıkçası hala HD3870 kullanan birisi olarak sorun olacağını sanmıyorum. CS:GO, GTA 5, Valorant oynarsa yeter Cyberpunk sevmiyorum.
Uğraşılmaz. Almayın derim.

Açıkçası batarya benim için sorun olmaz, laptopu pek kapatmam. Çok seyahat etmiyorum 2 ayda bir falan belki.
Şimdi masaüstü al dersiniz ama ekran kartları çok pahalandı hem arada götürürüm bir yerlere daha önce laptop kullanmadım.

Açıkçası hala HD3870 kullanan birisi olarak sorun olacağını sanmıyorum. CS:GO, GTA 5, Valorant oynarsa yeter Cyberpunk sevmiyorum.
Oyun açması için söylemedim ki. Kasa olarak felan ileride sıkıntı yaşatır masraf yaptırır. He bir monitör, klavye bağlarım dersen tamam.

Yanında klavye mouse veriyormuş. Kendi monitörü ne sorun çıkartır? Bu haliyle ne kadara alınır?
Ne kadara alınır şeklinde bir fiyat vermem doğru olmaz pek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı