Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 10 ay kadar önce bir bilgisayar aldım. Hatta incelemesini Technopat yapmıştı. Benim bilgisayarımda tüm uğraşlarıma rağmen bu sorunları aşamadım. Aynı oyunu incelemede yüksek ayarlarda 40-50 kare saniye oranında açan oyun, bende en düşük ayar ve en düşük çözünürlükte 20-30 kare saniye oyunu zorla açıyor. Bütün oyunlar için bu geçerli. Tüm ekran kartı güncellemelerim yazılımlarım tam.
Oyunlar genel olarak fark etmiyor. Shadow of mordor incelemede de olduğu için o örneği verdim. Diğer bütün güç isteyen oyunlarda da aynı şekilde çok kötü. Birde şöyle bir olay gerçekleşti geçtiğimiz günlerde bilgisayarı açtım. Birkaç saniye öttükten sonra kendini kapattı. 5-6 sefer denememden sonra üstüne gitmedim ertesi gün kendi kendine bir şeyler yapıp açıldı. Sonrasında bende illallah ettiğim için windows 10 da mevcut olan dosyaları koruyarak windows'u yeniden yükleme işlemini yaptım. Sonra daha yüzümüz gülmez oldu. Servise de ulaşamıyordum. Mesaj atmıştım bugün beni araladılar gönderin dediler. Ankara'dan İstanbul'a yollayacağım bakalım.
Recep abi özellikler bunlar. 960 m ekran kartı.
Ardova arkadaşım güç tasarrufunda değildir. Ama dediğim windows'u yeniden yüklemeden sonra o panel gibi uygulamayı da kaybettim.
Hep fişe takılı bilgisayar tabi ki de
Bu ayarları ayarlamasına da razıyım ama buna rağmen 20-25 kare saniye oranı daha yüksek değil
Konuyu kapatmayı bilmiyorum. Servise yolladım. Ürün geldi şimdi ana kartım yanmış. Sorunlarım gitmiş halletmişler. Monster servisine de buradan teşekkür ederim, her ne kadar beni biraz yorsalar da en başta hiç sıkıntısız halletmişler.