Monster Abra A5 v5.2 güncel sürücüleri bulma

T-Bad

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Cihazıma sıfırdan Windows 10 kurulumu yaptıktan sonra yükleyeceğim sürücüler için cihazın internet sitesine baktığımda sürücülerin çok eski olduğu için yüklemek istemiyorum. Bu sürücülerin en güncel hallerini bulabileceğim farklı bir yöntem mevcut mu? Yoksa mecburen bu ABRAA5V5.2.X Sürücü Sayfası sitedeki 6 yıllık sürücüleri mi kullanacağım? Bu arada Intel ve NVIDIA için kurulum yaptıktan sonra sitelerinden tekrar en güncel olanlarını indireceğim. Bunlar yeterli olur mu yoksa diğerleri için de güncel olanları bulmalı mıyım?

Hocam Monster'ı aldığınızda driver USB'si gelmiyor muydu? Geliyorsa atmadıysanız onu kullanın sonra Windows Update'ten kontrol edin güncellemeleri

Hocam Monster'ı aldığınızda driver USB'si gelmiyor muydu? Geliyorsa atmadıysanız onu kullanın sonra Windows Update'ten kontrol edin güncellemeleri
Hocam cihaz biraz eski ilk Monsterlardan diyebiliriz. O zamanlar için USB gönderilmiyordu.

Hocam cihaz biraz eski ilk Monster'lardan diyebiliriz. O zamanlar için USB gönderilmiyordu.

Anladım hocam. Sürücüler 6 yıllık ta olsa bir faydası vardır.

Sürücüleri otomatik güncelleyen yazılımlar var fakat hiçbirinin iyi olmadığını biliyorum. Alternatifi var mı?

Bende sizinle aynı fikirdeyim. Alternatifi yok sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…