Monster Abra A5 V5.2 monitörle 144 Hz kullanma

Baki Delibaş

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba.
Monster Abra A5 V5.2 notebook kullanıyorum ve yakın zamanda satıp sistem toplamayı düşünüyorum. Sistem için önceden AOC G2460PF monitör aldım fakat bir süre notebook ile kullanmak zorundayım. Bağlantı tipleri hakkında bir bilgim yok bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Abra A5 V5.2 ile 144Hz frekansına ulaşabilir miyim? Bilgisayarın Matrix, DVI ve HDMI girişleri var. Bu bağlantı tipleri ile 144Hz alınabilir mi? @Recep Baltaş Rica etsem bu konuda yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptobunuzun HDMI çıkışı 2.0 strandardını destekliyorsa 1080P'de 144 HZ görüntü elde edebilirsiniz. Ayrıca HDMI 2.0 kabloya ihtiyacınız var. 144 hz için HDMI girişi, çıkışı ve kabo mutlaka 2.0 standardında olmalı.
Kutu içerindeki kabloları detaylı inceleme vaktim olmadı akşam anca bakabilirim fakat çıkan HDMI kablosu ile görüntü aktardığımda 144hz frekans seçeneği çıkmadı. Monster servisi modelin 144hz desteklemediğini söyledi fakat bir umut çözüm arıyorum.

GTX 960M 144 hz üstüne çıkamıyormuş.

Can NVIDIA GTX 960M handle 144 Hz?
Yardımın için teşekkür ederim. Sanırım bilgisayarı bir an önce satmam gerek.

Çözünürlüğü 1024*768 olarak -CS:GO oynarken de aynı çözünürlükte oynuyorum- 120p Hz olarak ayarlayabiliyorum. Bu 120Hz frekansında çalıştığı anlamına mı gelir? Oraya gelen "p" değerine bir anlam veremedim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı