Monster Abra A5 V5.3 15.6" alınır mı?

120378

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,
Yazın sonunda ağustosa doğru Monster Abra A5 V5.3 almayı düşünüyorum. Kafama birkaç soru takıldı. Performans olarak nasıldır? GTA 5 gibi yeni nesil oyunlarda ne kadar FPS alırım, ısınma sorunları var mıdır? Ve bu canavar beni kaç sene idare eder? Oyunlarda illa süper grafiklerle oynayacağım gibi bir sorunum yok kasmadan oynatsın yeter. Sürekli seyahat edeceğimden dolayı masaüstü gibi şansım yok. Yolda beni bırakmasın istiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar, iyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Güzel ürün alınabilir size fazlasıyla yetecektir 2-3 sene çok rahat medium-high ayalarda oyun oynatır 3 sene sonra low ayarlarda oynatacağını düşünüyorum.

Güzel ürün alınabilir size fazlasıyla yetecektir 2-3 sene çok rahat medium-high ayalarda oyun oynatır 3 sene sonra low ayarlarda oynatacağını düşünüyorum.
GTA 5, Far Cry 4, Far Cry Primal, ARMA 3 gibi oyunlarda performansı nasıldır? Fazla ısınır mı? Isınırsa soğutucu önerir misiniz?

High-Medium ayarlada 75+ fps verebileciğini düşünüyorum ısınma sorunu yok gibi duruyor ama siz yinede soğutucu alabilirsiniz.

GTA 5 Ultrada 50-60 fps veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…