Monster Abra A5 v5.3 ekranda dalgalı çizgiler

Executioner

Megapat
Daha fazla  
Monster Abra A5 v5.3 laptopumda uzun süredir resimlerdeki çizgiler mevcut. Arka plan kare kare kırıklı yapıda pikseller şeklinde görünüyor. Sebebini bir türlü anlayamıyorum her foruma konu açtım kimse bir şey yazmıyor. Sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum yazılımsal bakımlar vs. çoğu şeyi denedim, bilgisayarı dikkatli kullanırım zaten 6 aylık bakımlarını yaptırırım ekran kartını FurMark testine soktum. Oyunlardaki performansında da öyle aman aman bir sorun yok. Arka plandaki bu çizgiler çok rahatsız etmeye ve artmaya başladı. Monster servisine götüremiyorum farklı şehirdeyim normal bir bilgisayarcının yapabileceği bir şey midir bu? İlk resim oyun içinden.

Dosya Ekleri

• 20200715_213020.jpg
    20200715_213020.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 113
  • 20200328_185817.jpg
    20200328_185817.jpg
    2,6 MB · Görüntüleme: 93
Normal bir bilgisayarcıya değil de, yetkili servisine götürmeniz tavsiyemdir.
Yetkili servise mail attım sorunu belirttim ama bize getirin demekten başka bir şey demediler. Ben de farklı şehirdeyim kargoya vererek riske girmek istemiyorum sorumsuzluk sözleşmesi imzalatıp gönderiyorlar. Arkadaşımın İstanbula gitme durumu var eğer olursa ona veriririm ama olmazsa göndermem zor.

Benim çoğu cihazımda film vesaire izlerken karanlık kısımlar öyle oluyor. Bir sorun değil bence.

Eskiden böyle değildi yeni oldu ve çok göze batıyor bir sorunun işareti ama neyin...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı