Monster Abra A5 V5.3 Performans Sorunu

Bay Siyah

Kilopat
Daha fazla  
Bundan bir kaç ay önce Monster Notebook'tan Abra A5 V5.3 modelini aldım fakat çok şikayetçiyim performans konusunda mesela bilen bilir ARK, PUGB gibi oyunlarda grafikleri düşüğünde altına alsan da kasa kasa oynuyorum acaba normal midir arkadaşlar anlamadım ben CS:GO, LoL gibi oyunlarda 100-110 FPS arası alıyorum konu hakkında görüşleriniz nedir arkadaşlar akıl verin bana lütfen?

(Abra A5 V5.3 15.6" Gaming Laptop)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan bir kaç ay önce Monster Notebook'tan Abra A5 V5.3 modelini aldım fakat çok şikayetçiyim performans konusunda mesela bilen bilir ARK, PUGB gibi oyunlarda grafikleri düşüğünde altına alsan da kasa kasa oynuyorum acaba normal midir arkadaşlar anlamadım ben CS:GO, LoL gibi oyunlarda 100-110 FPS arası alıyorum konu hakkında görüşleriniz nedir arkadaşlar akıl verin bana lütfen?

(Abra A5 V5.3 15.6" Gaming Laptop)

Ya kardesim kusura bakma konuyla alakasız ama monsterde senin su anki cihazın 2-3 aydır stokta yok. Almak için ne yapacağım? Sen nasıl aldın çok takip ediyorum ama göremedim nasıl aldın stokta olmayan cihazı?

ARK, optimizasyonu çok kötü olan bir oyun. Senin dizüstünde 960M var ki 9xxM serisi, 9xx serisi ile aynı performansta değil. Senin ekran kartının nefesi o olabilir yani. MSI Afterburner indird oyunun içinde ekran kartının ne kadarı kullanılıyor falan diye bak bir yine de. Sıcaklık değerlerine bak belki çok ısınıyor throttle oluyor.

@Muhammet9 kardeşim 960m ile hiç bir şey yapamazsın, 960'ın kendisi zaten artık ne ki? Bekle, 1050'li olanlardan ucuz bir tane bul onu edin. Çok daha fazla performans alırsın oyunda. İşlemci olarak da i7 bulamayabilirsin belki ama i5'ler gayet yeterli olacaktır hem oyun için hem de günlük kullanım için. BU dizüstü şu anda bana göre gereksiz para.

Çözünürlüğu maksimum tutup diğer ayarları kısmayı denediniz mi ?
Tabiki denedim faydası olmadı ..
Ya kardesim kusura bakma konuyla alakasız ama monsterde senin suanki cihazın 2-3 aydır stokta yok almak için napıcam sen nasıl aldın çok takip ediyorum ama göremedim nasıl aldın stokta olmayan cihazı
Valla kardeşim ben sana bir şey söyleyim. Eğer laptopda ısrarcı değilsen sana hiç önermem ben pişman oldun sende olursun. Eğer oyun gibi şeylerde kullanıcaksan masaüstü topla. Buna vericeğin para ile kat kat iyi performan alırsın. Ben cihazı 2016 sonlarına doğru almıştım.

Bende 5.2 modeli var CS:GO'da 150 ortalama FPS alıyorum. Muhtemelen oyun veya ekran kartı performans ayarlarında bi eksiğin vardır. Ve 960M ekran kartı şuan birçok oyun için yeterli bir ekran kartıdır, efektleri fulleyip fantezi yapmaya gerek yok. CS:GO'da zaten efektleri kısmışsındır ekran kartını performans moduna almayı dene..

Sürücüleri güncelleyip temiz bir windows kurulumu ile düzelmiyorsa servise götürüp termal yenilik vs yaptırın.

Hangi cihazı kullanıyorsun , oyun için kullanıcam
Kardeşim en yukarı belirttim hangi modeli kullandığımı Monster Notebook'tan Abra A5 V5.3 modeli.

Bende 5.2 modeli var CS:GO'da 150 ortalama fps alıyorum. Muhtemelen oyun veya ekran kartı performans ayarlarında bi eksiğin vardır. ve 960m ekran kartı şuan birçok oyun için yeterli bir ekran kartıdır, efektleri fulleyip fantezi yapmaya gerek yok. CS:GO'da zaten efektleri kısmışsındır ekran kartını performans moduna almayı dene..
Ayarların hepsi performans ayarlarında CS:GO orta ve düşük ayarlada oynuyorum diğerleri ise çok düşükte.
Sürücüleri güncelleyip temiz bir windows kurulumu ile düzelmiyorsa servise götürüp termal yenilik vs yaptırın.
Ben bu laptobu alalı daha senesi geçmeden termal macun eksikliği yaşayacağını düşünmüyorum yanlış mı düşündüm ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı