Monster ABRA A5 V6.1.3 yeniden başlatınca ekran kartı sürücüsü siliniyor

MBirhanM

Kilopat
Daha fazla  
Son birkaç haftadır böyle bir sorunum var. Dizüstü bilgisayarı yeniden başlatıyorum veya kapatıp açıyorum ve ekran kartımın sürücüsü geforce experience olsun, denetim masası olsun hiç bir şekilde açılmıyor ve sağ altta da simgesi görünmüyor. Önceden böyle bir sorunum yoktu ama son bir kaç haftadır bu sorunu yaşıyorum.

Laptop markası; Monster ABRA A5 V6.1.3.

- Deepfreeze yüklü değil.
- Bilgisayarda herhangi bir sorun yok.
- Virüs yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sisteminizde eksik yada bozuk dosyalar olabilir. Önce muayene, sonra çözüm! Ne yapmanız gerektiğini aşağıdaki resimlerde anlattım.

1.jpg

22.jpg

Bozuk dosyalar bulundu, ancak bazıları onarılamadı gibi yanıt alırsan; Windows 10 kurulum USB diski oluştur ve oluşturduğun disk ile başlangıç onarımı yap. Windows 10 ISO dosyasını yeniden indir. Onarıma başlamadan önce CCleaner yada eş değer yazılımlar ile tüm bileşenlerin, tüm sürücülerini kaldır/temizle.

Son düzenleme:
Dostum aynı sorun bendede mevcut internete video yükleyip geri dönüş alamadım Fokus Bilgisayar ile iletişime geçtim bilgisayarı taraflarına göndermemi istiyorlar. Fakat okulum ve işim dolayısıyla gönderemiyorum. Fırsatını bulduğum ilk anda göndereceğim. Kendimce çözümüm iste ekran kartı gelene kadar restart çekmek bilgisayara bu bazen 3 4 kez yapınca düzeliyor bazen ise 1 2 gün boyunca restart cekmeme rağmen gelmiyor beni deli ediyor. Bilgisayarım ; Monster Abra A5v5.2

Ayrıca sıkıntı ekran kartı ile alakalı değil sistem ile yada bios ile alakalı bi durum olduğunu düşünüyorum çünkü windows başlangıcından itibaren bi sıkıntı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı