Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Ben üniversiteye gideceğim 3500TL gibi bir bütçem var. Monster Abra A5 V6.2.1 bilgisayarı alacağım 3149 TL şu an bilgisayar 16GB RAM yapıp alacağım. Öyle 3350 oluyor. Fakat benim bunu alma sebebim Adobe işleri olsun yazılım işleri olsun video editleme render vs kasmaması sizce bu bilgisayar bana yeter mi ? Bir kaç yazılım Adobe programlarıyla uğraşan abilere sordum çok iyi diyorlar. Fakat bilgisayarı kullananlar varsa eğer eksiklikleri nelerdir baş ağrıtır mı herhangi bi bir sorunu var mı ? Alınabilinir mi Tavsiye eder misiniz?
Yeni çıkan bu ürün herkesin beğenisini fazlasıyla aldı. Malum üniversite götürüp getireceksin ve biraz da şekilli bir ürün olması fena olmaz sonuçta bir de soğutma yönüyle de çok iyi olduğu söyleniyor. Ekran kartının daha iyi olması zaten en büyük artısı belirttiğin modele göre. SSD'yi ilerleyen zamanda kendin de alıp takabilirsin bence. Kısacası işini fazlasıyla göreceğini düşünüyorum tabii ki masaüstü sistem performansı beklemiyorsanız.