Monster abra a5 v6.2 fan sesi sorunu

zsauza

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Satın aldığım ve bu gün elime geçen abra a5 v6.2 laptoba windows 10 kurulumu gerçekleştirdim, laptobun power tuşuna bastığımda daha windows yükleme ekranındayken fan çalışmaya başlıyor, windows açıldığında boşta bıraktığımda bile kendi kendine fan çalışmakta. Görev yöneticisinden kontrol ettiğimde CPU'yu veya GPU'yu kullanan bir uygulama gözükmemekte, CPU kullanımı 1-4% arası size sormak istediğim bu modelde herkeste bu durum mevcut mu yoksa bende bir sorun mu var? Youtubede video izlerken sistem boştayken sürekli fan çalışmakta, bilgisayar 3-4 saat kapalı kalmış olsa bile çalıştırdığımda yine hemen fan çalışıp durmamakta. İşlemci veya ekran kartını bu kadar ısıtacak bi işlem nerde nasıl gerçekleşiyor veya ısınmıyorsa fan neden çalışıyor ne yapmalıyım? Bir bilgisi olan varsa yardım edebilirse çok sevinirim. İlginiz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Ben de aynı pc den aldım geçen ay. Bi ara takırtılı çalışan fanlar daha sonra düzeldi. Pürüzsüz çalışıyor yani. 5gb ram yiyen oyunlarda bile denedim. Halı üstünde çalıştırma yeterli. Bir sorun yok yani, biz abartıyoruz gibi daha çok

Msi afterburner ile filan gpu cpu ısılarını takip edebilirsin. 95℃ye kadar normal bu pc için. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…