Monster Abra A5 V6.2 vs MSI GL62 6QD-078XTR vs ASUS X550VX

Oylamayı buradan yapabilirsiniz.

• Monster Abra A5 V6.2

Oy: 1 33,3%
  • MSI GL62 6DQ-078XTR

Oy: 0 0,0%
  • ASUS X550VX-XX147D

Oy: 2 66,7%

• Oy verenlerin toplamı
    3

SoulSpark

Kilopat
Yer
Karabük
Daha fazla  
Merhaba Technopat,

Aylardır gamebook piyasasını takip ediyorum. Çoğu zaman da forumdaki konulardan bir sonuca ulaşmaya çalıştım. Fakat piyasa o kadar karışık ki, konu açmadan karar veremeyeceğim sanırım :)

Bütçe 3000 TL civarı. Duruma göre inişler çıkışlar olabilir. Aklımdaki modeller;
  • Monster Abra A5 V6.2
  • MSI GL62 6QD-078XTR
  • Asus X550VX-XX147D
078XTR beni biraz zorluyor, olmazsa 079XTR olabilir. Durumum böyle olduğundan diğer seçenekleri de düşünmeden edemiyorum. MSI servis ve ürün bakımından kaliteli evet. Bu kalite bedelini de parçaların özelliklerinden kısarak ödetiyor bir bakıma. Diğer yandan Monster fiyatının üstünde performans vaat eden donanımlar topluyor. ASUS da keza öyle sayılır.

• Monster'da kafama takılan soru; kasa kalitesi ve fan sesi. Bir de ürün elime sağlam gelir mi endişesi var.
  • ASUS'ta kafama takılan soru; Klasik ASUS kasasına tek fan takılmış ve içerisinde GTX 950M ve 6700HQ var. Isınma sorunu ortaya çıkar mı? (Aslında 5-6 senedir Casper Nirvana kullanıcısıyım, bu kazuletin bile ısınma sorununu çözebiliyorum, bana fark etmez de. Aradaki parçaların harcadığı güç farkı da var tabii.)
  • MSI'da kafama takılan bir soru. Tek sıkıntı fiyatların uçuk olması.
Konunun geçiştirilmemesini dilerim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende tam olarak aynı soru üzerinde düşünmekteyim. İlk tercihim Monster'dı fakat bu kadar para vermişken 240GB'lik bir alan çok yetersiz. Ayrıca cihazda 9mm'lik HDD desteği de yok dediler. MSI'yi almayı düşünüyorum ama Asus'da çok aklımı çeliyor. Asus'ta aklımı bulandıran tek şey, tek fanı olması ve full HD olmaması. Cihazı alıp uzun süreler kullanmak istiyorum, genel amacım LoL ve CS:GO oynamak olacak. Hangisi olacağı konusunda çok kararsızım, lütfen teknik açıdan bizi bilgilendirebilecek bir arkadaş yardımcı olsun. Bugün almayı düşünüyorum birini.

Ben de bu laptopları düşünüyorum, sonuçtan haberdar olmak isterim. Siz hangisini tercih ettiniz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı