Monster Abra A5 V6.2 vs v5.3?

gutla

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bir notebook almak istiyorum oyun için. Monster notebook fiyatları uygun. Fakat ekran kartı yönünden hangisinin iyi olduğunu sormak istedim FPS açısından. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

4 GB GTX 950m v2 mi DDR3 yoksa 2 GB GTX 960m DDR5 mi ? Aslında masaüstü PC mi toplasam diye de düşünmüyor değilim fakat sanki dediğim notebook fiyatlarından daha pahalı oluyor.
Bu arada dediğim Monster 4 GB DDR3 olan 2899 TL, 2 GB DDR5 olan 3299 TL.
Bunlarda linkleri;
Abra A5 V6.2 15.6" Oyun Bilgisayarı
Abra A5 V5.3 15.6" Gaming Laptop

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla monster alacaksanız 960m olanı almanızı tavsiye ederim

Arkadaşım da buna benzer Monster laptop aldı geçen sene. Sözde kuzenine gittiğini bahane etmişti laptop alırken. Ona masaüstü bilgisayar almasını, çok daha yüksek performanslı olacağını söylemiştim. Şu anda keşke masaüstü alsaydım diye iç geçiriyor. Diyeceğim o ki; zorunlu olarak bir yerden bir yere gitmiyorsan, laptopu genelde masaüstünde kullanıyorsan kesinlikle masaüstü bilgisayarlara yönel. Bu arada, laptoplar her zaman masaüstünden daha pahalıdır, sen yanlış bilgisayar toplamışsın.

@Silinen üye haklısın ama arkadaş illa laptop alıcam diyorsa laptop al monster larda sıkıntı yaşanmaz. MadaraUchiha kuzeninin laptop markası nedir acaba ?

@Silinen üye
Ama bu dediğin şey her laptop markasına göre değişir. Monsterlarda sıkıntı olmaz olursada küçük sıkıntılar olur o da kullanıcıdan olur.

Bu arada ben olsam V6.2 yi seçerdim GTX960M ile GTX950M arsaında muhteşem bir fark yok ve sadece güçlü olması değil belleğide önemlidir (bu benim görüşüm)

İyi düşünmeler ve araştırmalar

@selosben Arkadaşım Monster Abra A5 V4.1 kullanıyor. Agresif kasalı olanlardan. Zaten arkadaşımın laptopunda şu anda sorun yok ama laptop olduğu için performansı az fiyatına göre. Bu yüzden masaüstü almadığına pişman oldu. Bu arada, Monster laptoplarda ilk aylarda genelde fan bozuluyor, arkadaşımın bilgisayarında da ikinci ayda fan bozuldu. Neyse ki Monster servisi çok iyi, hatta Türkiye'de gördüğüm en iyi servis diyebilirim.

Ben MSİ taraftarıyım.Hiç sorun çıkartmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…