Monster ABRA A5 V7.1.1 nasıldır?

Daha fazla  
Öncelikle selamlar herkese. Konu başlığında da belirttiğim gibi; bu Monster marka bilgisayarı almayı düşünüyorum. Oynayacağım oyunlar, yapacağım işler belirli zaten. (Overwatch, LoL, Titanfall, ve de çıkar çıkmaz Titanfall-2). Bu oyunları oynayarak ve sistemi yormayarak kaç yıl yaşatabilirim bu Canavarı ? Bir de laptoplara çok iyi bakarım. Öyle ki; bundan 6 yıl önce almış olduğum Exper laptop hala sapasağlam ve hızlı bir şekilde çalışıyor. Zamanında 400 liraya almıştım düşünün...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
Ben de 2 model arasında kaldım A5 V7.1.1 ve A7 V6.4.1. İkisinin büyüklük hariç tüm özellikleri aynı sadece tasarımları farklı. Yeni konu açmadan burada sorayım dedim. Hangisi alınır?

Merhaba
Ben de 2 model arasında kaldım A5 V7.1.1 ve A7 V6.4.1. İkisinin büyüklük hariç tüm özellikleri aynı sadece tasarımları farklı. Yeni konu açmadan burada sorayım dedim. Hangisi alınır?
Büyük ekran istiyorsan kesinlikle 17.3 inch gerekli. Ama pek fark etmez diyorsan 15.6 inch de işini gayet iyi görecektir.

Merhaba

Usta bende senin gibi ikilemde kaldım. Acaba 17.3 mü 15.6 mı ? Şimdi IPS taksan 17.3e fiyat fırlıyor. 16 GB ram yapıcam birde fiyat 4.078 TL oluyor. 15.6'da 16 GB RAM ve IPS Ekran ile 3.685 TL oluyor. Bu farkı iyi düşünmek lazım. Ben düşünme aşamasındayım. Çok para 17.3 bu özelliklerde. 8 GB RAM artık yetmeyecek ilerleyen zamanlarda geleceğe yatırım için IPS ve 16 GB RAM şart bence.

Merhaba, taşımada sıkıntı çıkaracağını düşündüğüm içim 15.6" da karar kıldım, evet bide fiyat farkı da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…