Xephyr Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 41 26 Şubat 2021 #31 Kleyn dedi: Tamam hocam. Yeni USB'le deneyin. Genişletmek için tıkla... Yeni USB'de de çalışmadı aynı yerde takılı kaldı
Kleyn dedi: Tamam hocam. Yeni USB'le deneyin. Genişletmek için tıkla... Yeni USB'de de çalışmadı aynı yerde takılı kaldı
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #32 Xephyr dedi: Yeni USB'de de çalışmadı aynı yerde takılı kaldı Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarının resmini atar mısın?
Xephyr dedi: Yeni USB'de de çalışmadı aynı yerde takılı kaldı Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarının resmini atar mısın?
Xephyr Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 41 26 Şubat 2021 #33 BIOS: BIOS - Google Drive Yan koymuşum düzelttim.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #34 Xephyr dedi: BIOS: BIOS - Google Drive Yan koymuşum düzelttim. Genişletmek için tıkla... BIOS sürümünüz nedir?
Xephyr dedi: BIOS: BIOS - Google Drive Yan koymuşum düzelttim. Genişletmek için tıkla... BIOS sürümünüz nedir?
Xephyr Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 41 26 Şubat 2021 #35 Kleyn dedi: BIOS sürümünüz nedir? Genişletmek için tıkla...
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #36 Xephyr dedi: Eki Görüntüle 897418 Genişletmek için tıkla... Wake LAN yazan ayarı kapatın NVRAM reset atıp deneyin.
Xephyr dedi: Eki Görüntüle 897418 Genişletmek için tıkla... Wake LAN yazan ayarı kapatın NVRAM reset atıp deneyin.
Xephyr Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 41 26 Şubat 2021 #37 Kleyn dedi: Wake LAN yazan ayarı kapatın NVRAM reset atıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim yine dondu.
Kleyn dedi: Wake LAN yazan ayarı kapatın NVRAM reset atıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim yine dondu.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #38 Xephyr dedi: BIOS: BIOS - Google Drive Yan koymuşum düzelttim. Genişletmek için tıkla... @Xephyr diğer forumda ilerlemişiniz bayağı bir.
Xephyr dedi: BIOS: BIOS - Google Drive Yan koymuşum düzelttim. Genişletmek için tıkla... @Xephyr diğer forumda ilerlemişiniz bayağı bir.
Xephyr Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 41 26 Şubat 2021 #39 Kleyn dedi: @Xephyr diğer forumda ilerlemişiniz bayağı bir. Genişletmek için tıkla... Yardımcı oluyor arkadaş da nasıl bu kadar zor oldu ben de anlamadım. 1 haftadır 50'den fazla denedim. Kendim de yaptım ama olmuyor
Kleyn dedi: @Xephyr diğer forumda ilerlemişiniz bayağı bir. Genişletmek için tıkla... Yardımcı oluyor arkadaş da nasıl bu kadar zor oldu ben de anlamadım. 1 haftadır 50'den fazla denedim. Kendim de yaptım ama olmuyor
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #40 Xephyr dedi: Yardımcı oluyor arkadaş da nasıl bu kadar zor oldu ben de anlamadım. 1 haftadır 50'den fazla denedim. Kendimde yaptım ama olmuyor Genişletmek için tıkla... İyi hocam, çözeceğiz. Ben bir arkadaşın sistemini kurdum bayağı bir denedik olmadı bıraktık sonra devam ettik, çat diye oldu. Sıkıntısız sistemi var şu an.
Xephyr dedi: Yardımcı oluyor arkadaş da nasıl bu kadar zor oldu ben de anlamadım. 1 haftadır 50'den fazla denedim. Kendimde yaptım ama olmuyor Genişletmek için tıkla... İyi hocam, çözeceğiz. Ben bir arkadaşın sistemini kurdum bayağı bir denedik olmadı bıraktık sonra devam ettik, çat diye oldu. Sıkıntısız sistemi var şu an.