Monster Abra A5 V9.2.2 vs Monster Abra A5 V10.3

Oyun için aldığınızı düşünüyorum kesinlikle v9.2.2 alın.

Abra A5 V10.3, Tulpar T5 V14 ve Tulpar T5 V16 ile aynı kasaya sahip. Abra fakat Tulpar kasası yani. Abra A5 V9.2.2 bildiğimiz Abra kasası.

Abra A5 V9.2.2'de fanın biri arkada diğeri sağda. Sağda olan fan mouse kullanırken rahatsız ediyor. Abra A5 V10.3'de iki fan çıkışı da arkada.

Abra A5 V10.3'de 2 tane M.2 SATA SSD Portu mevcut. Abra A5 V9.2.2'de 1 tane M.2 SATA SSD Portu mevcut.

Her ne kadar yazmasa bile Abra A5 V10.3'de SOUND BLASTER™ Cinema 3 ses sistemine sahip. İki bilgisayar da 2x 2W Hoparlör ile geliyor. Fakat ikisinin de ses sistemi iyi mi? Değil. İdare ediyor.

Abra A5 V10.3 soğutma olarak Abra A5 V9.2.2'e göre çok çok daha iyi. İki bilgisayar için de testlere bakabilirsiniz. Abra A5 V10.3 ile pubg falan oynarken CPU ve GPU 70 derecelerle oynuyorsunuz. Soğutma olarak gerçekten muhteşem. Abra A5 V9.2.2'nin soğutması da gayet iyi fakat Abra A5 V10.3 çok daha iyi.

Abra A5 V10.3'ü alırken mekanik klavye ile alabiliyorsunuz Abra A5 V9.2.2'de böyle bir imkan yok.

Sonuç olarak Abra A5 V10.3 Abra A5 V9.2.2'e göre daha üst düzey bir laptop. Karşılaştırmaya bile gerek yok aslında. Birisi Tulpar kasasına 1050ti takılmış bir Abra diğeri iste bildiğiniz Abra. Tercih zor olmasa gerek.

Laptop almanı pek de önermiyorum, o fiyata çok daha iyi bir kasa toplarsın. Fakat monitör felan hepsi içinde olsun diyorsan laptop iyi. Monster diyorsan, bütçene göre olan her laptop iyi. Tabi bazıları daha da iyi olabilir. Laptoplarla ilgili pek birşey bilmiyorum.

Şu anda ekran kartı fiyatlarından ve laptopu yaz tatilinde 1ay köyde kullanacağımdan dolayı pc toplamayı pek düşünmüyorum. Arabada kasa, monitör vs. için yer olmayacak.

GT-I8190 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Yani taşınabilir olması gerek, öyleyse laptop doğru bir seçim. Haklısın.

Cevaplarınız için teşekkürler. Fakat Gta 5 ve pubg için 8gb ne kadar yeterli? 16GB 1050ti için gerekli mi?

Bazı oyunlar 8gb'dan fazla ram kullanıyorlar. Darboğaz sorunu oluyor öyle olunca. 16GB'a yükseltmenizi tavsiye ederim. 1050ti birkaç sene rahat götürür gayet yeterli bir ekran kartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…