Monster Abra a5 v9.2 alınır mı?

Bütçe
8000-9500

elix_0

Femtopat
Daha fazla  
Sarı sitede bir laptop gözüme çarptı size sormak istedim.

Kusura bakmayın hocalarım geç saatte yazıyorum.

Laptopu oyun için arıyorum.

İlanı pek güvenilir görmediğim için bi sıkıntı oynama felan varmı diye size sormak istedim.

Ürünü adamın kendi mekanından alabilirim.

Orta ayarlarda oynanılabilir midir
Veya sizin bir öneriniz var mı hocalarım?

Son düzenleme:
Teknik olarak Monster daha iyi fakat adı üstünde Monster. Thinkpad almak daha mantıklı olabilir. Oynama olup olmadığını orada görüceksiniz.

İkisi de o paraları etmez. Sıfır ekran kartlı Ultrabooklar bile daha iyidir bence.

Bu paralara oyun amacınız varsa kasa toplamanız çok daha mantıklı olacaktır.

Hocam kasa toplanır toplanmasına ama monitördü klavyeydi kablolarıydı PSU falan derken 15-16ya çıkıyor.

O yüzden laptopa yönelmeyi tercih ettim hocam.

Merhaba laptop almak oyun için mantıksızdır eğer ileride tatile gitmek istersen götürebilirsin ve özel işlerinde laptop kullanabilirsin ama oyun için aşağıda verdiğim bilgisayar daha iyi olacaktır.

ama şu bilgisayar da güzel

Baktım da sıfırda o fiyatlara pek bir şey kalmamış. Ama bu söylediklerinizin ayarında laptopu 6K'ya almadım geçen, satıcıya da anlattım neden yanlış fiyatlandırma yaptığını. 5K'ya başkasına elden sattı. İkinci el piyasası bir çuval gibi, millet çuvalın içine atıp karıştırıyor cihazları, sonra hepsi aynı fiyata satılıyor. Özellikmiş, nesilmiş, kozmetik durummuş falan kimsenin umurunda değil. Hele bir de laptopun adında gaming yazıyorsa taaa milattan kalma alienware laptoplara bile kafadan 15K diyorlar.

Laptop zorunluluğun yoksa APU sistem bile alsan bu laptoplardan çok çok daha iyidir.

1000 liraya da o laptopların kalitesinde ikinci el monitör, normal membran klavye ve sıradan bir mouse aldın mı tamamdır.

Son düzenleme:

Hocam kusura bakmayın işten geç çıktığım için şimdi yazıyorum.
2. attığınız sistem dediğiniz gibi güzel ama monitör biraz zorlayabilir.

Bu arada hocam 2. attığınız sistemi almaya gittiğimde hangi program ile test yapmamı önerirsiniz?

Hocam APU'lara bende biraz göz attım ama sarı sitedede biraz gezince 12-14 civarlarına 2-3 katı daha verimli sistemler görünce bu paraya ağu alınmaz diye düşündüm.

Sizin öneriniz nedir hocam arkadaşın attığı i3 10. nesil 1660 Ti mi yoksa APU sistem mi?

Arada tabii büyük bir performans farkı var özellikleri açısından.
Bir açıdan da biri 2. el biri 0

Sorun yok hocam. Monitör sıkıntıysa sarı siteden alın 500TL'ye monitör sonra elinize para geçince yenisini alırsınız bunu da 2.monitor olarak kullanırsınız en mantıklısı bu bence benim için önemli olan sistem monitör de önemli ama sistem kadar önemli değil bence ama yine de siz bilirsiniz. İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…