Merhaba,
Aşağıdaki macOS kurulum rehberini takip ederek Monster bilgisayarıma macOS High Sierra yüklemeye çalıştım.
BIOS ayarlarımı aşağıdaki gibi;
UEFI Boot enabled,
Secure Boot disabled olarak ayarladım.
Rehber videoda mevcut ayarlar BIOS sistemimde mevcut değil. Kurulum kısmına geldiğinde video linkinde bulunan High Sierra USB Boot diskini oluşturdum, ve USB'den Boot ederek Hackintosh arayüzü videodaki rehberde olduğu gibi ekrana geldi. Sonrasında Config ayarlarından ilk seferde laptop1'i seçerek Boot işlemini başlattım ve aşağıdaki hatayı aldım. Daha sonra Config ayarlarından laptop2'yi seçerek Boot ettiğimde de yine aşağıda bulunan aynı hatayı aldım.
Bu hata konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Laptop sistemler için her ne kadar imajlarımızda laptop için config dosyaları olsada bazı sistemlerde kurulum aşamasında veya sonrasında bazı problemler çıkabiliyor. Config yapılanlarması için ilk olarak paket dosyamınız indirelim...
Laptop sistemler için her ne kadar imajlarımızda laptop için config dosyaları olsada bazı sistemlerde kurulum aşamasında veya sonrasında bazı problemler çıkabiliyor. Config yapılanlarması için ilk olarak paket dosyamınız indirelim...
High Sierra'yı, 1050Ti ekran kartınız için düşündünüz sanırım. Kötü haber şu ki, Optimus sebebiyle 1050Ti yerine iGPU devreye girecek. Direkt Clover Catalina deneyebilirsiniz yani. Attığım rehberi uygulayıp kurulumu tekrar deneyin.
High Sierra'yı, 1050Ti ekran kartınız için düşündünüz sanırım. Kötü haber şu ki, Optimus sebebiyle 1050Ti yerine iGPU devreye girecek. Direkt Clover Catalina deneyebilirsiniz yani. Attığım rehberi uygulayıp kurulumu tekrar deneyin.
Ben daha çok Logic Pro gibi yazılımlar için macOS kurmak istiyorum. Ekran kartı olmazsa haliyle verim alamayacağım. Tam olarak nasıl açıklayabilirsiniz bu durumu? Nasıl bir yol izlemeliyim?