Monster Abra A5 v9.2 macOS kurulumu hatası

uskumruhams

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Aşağıdaki macOS kurulum rehberini takip ederek Monster bilgisayarıma macOS High Sierra yüklemeye çalıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS ayarlarımı aşağıdaki gibi;
UEFI Boot enabled,
Secure Boot disabled olarak ayarladım.

Rehber videoda mevcut ayarlar BIOS sistemimde mevcut değil. Kurulum kısmına geldiğinde video linkinde bulunan High Sierra USB Boot diskini oluşturdum, ve USB'den Boot ederek Hackintosh arayüzü videodaki rehberde olduğu gibi ekrana geldi. Sonrasında Config ayarlarından ilk seferde laptop1'i seçerek Boot işlemini başlattım ve aşağıdaki hatayı aldım. Daha sonra Config ayarlarından laptop2'yi seçerek Boot ettiğimde de yine aşağıda bulunan aynı hatayı aldım.

Bu hata konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sistem özelliklerinizi de belirtmelisiniz. Hata için:

• İşlemci: Intel® Kaby Lake Core™ i7-7700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s; 2.8GHz > 3.8GHz; 45W; 14nm
  • Chipset: Mobil Intel® HM175 Chipset
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX1050 Ti 4 GB GDDR5
  • DDR4 16 GB RAM

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlediğim Mojave kurulum rehberinde sahip olduğum ekran kartından dolayı High Sierra kurmam gerektiği söyleniyordu oysa ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki.
Evet, eğer Optimus'u engelleyebilirsen başka tabii.
Ben daha çok Logic Pro gibi yazılımlar için macOS kurmak istiyorum. Ekran kartı olmazsa haliyle verim alamayacağım. Tam olarak nasıl açıklayabilirsiniz bu durumu? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…