Monster Abra A5 v9.2 vs DELL Inspiron 7567

Hangi notebook

• MONSTER Abra A5 v9.2

• DELL Inspiron 7567

• Ryzen'i bekle

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

ilkersahin

Kilopat
Daha fazla  
Makine mühendisliği okuyorum. Son zamanlarda baya araştırdım notebookları ve aklıma en çok bu ikisi yattı. Kullanacağımız programlar Solidworks, Autocad ve Matlab. Bu programları rahat kullanabileceğim ve uzun vadeli kullanımda hangisini tercih etmeliyim?

Diğer seçeneğim de Ryzen'in notebooklara girmesini beklemek. Sizce bu yıl içinde çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dell her zaman servisiyle ve sağlamlığıyla övülen bir bilgisayar markası olmuştur ancak şu ana kadar performans olarak beklentinin üstünde bir şey yapabildiğine şahsen şahit olmadım ve performansıyla övünene de denk gelmedim.

Ayrıca, incelemeni tavsiye ederim.
[Çözüldü] Dell Inspiron 7567 vs Monster Abra A5 v9.2.2

Dell her zaman servisiyle ve sağlamlığıyla övülen bir bilgisayar markası olmuştur ancak şu ana kadar performans olarak beklentinin üstünde bir şey yapabildiğine şahsen şahit olmadım ve performansıyla övünene de denk gelmedim.

Ayrıca, incelemeni tavsiye ederim.
[Çözüldü] Dell Inspiron 7567 vs Monster Abra A5 v9.2.2
yorum için teşekkürler. forumda dell i aratınca yaşanılan bazı sorunlarla karşılaştım o yüzden moster a daha yakın bakıyordum fakat dell aklıma yatmadı değil. ryzen hakkında ne düşünüyorsunuz?

Monster kullanan bir arkadaşım ile benim laptopumu (Dell Inspiron 7567) yanyana getirip oyun oynadık ve performans olarak kesinlikle doğru seçim yaptığım için içim çok rahat oldu. Dell Inspiron 7567 kesinlikle öneririm ama IPS panel olmasına dikkat et. Monster'ın servisi çok iyi. Bir kurulum yaparken bir sorun olursa falan aradığında teamviewer ile girip her şeyi kuruyorlar. Her konuda yardımcı oluyorlar. Dell için aynı hizmeti göremezsin ama performans olarak Dell diyebiliyorum.

İki markayı da kullanmadım ama Monster ın servis kalitesini çok iyi buluyorlar. Ve bu alanda rakipleri yok.
En yakın fiyatlı modelin serisini hatırlamıyorum ama sadece 240 GB SSD( ya da 256)koymuşlardı. Yani Hdd yoktu.
Dell 7567 de birazcık fazla olarak mavi ekran hatalarından şikayet ediyorlardı ve fan sesi biraz yüksekti galiba. Fan sesi için daha sonradan artış olma ihtimali yüksek çünkü tozlanma Vs artacak ve bu fan sesini artıracak.
Aynı konuda Monster Müşteri memnuniyeti açısından belirli periyotlarda temizliğe gönderebiliyorsun ve tabiki de ücretsiz.
Dell in klavyesi sadece beyaz aydınlatmalı diye biliyorum bu benin için can sıkıcı göründü ve bazı kullanıcılarda bundan şikayet etmiş.
Monster daha cicili bicili bir klavye kullanmış.
İki model de parmak izini belli ediyor diye okumuştum. Yani kasadaki parmak izlerinden bahsediyorum.
Ayrıca şuan hatırlayamadım ama Monster daki model Tİ modelli ekran kartına sahip değildi sanki.
Bir arkadaş grafik tasarım için Dell 7567 modelinden memmun olduğunu ve programları gayet iyi bir şekillde çalıştırdığını söylemişti. Tabi bu dediğim arkadaş ikinci el sitesinde kendi bilgisayarını satmak için söylediği sözleri.

İki markayı da kullanmadım ama Monster ın servis kalitesini çok iyi buluyorlar. Ve bu alanda rakipleri yok.
En yakın fiyatlı modelin serisini hatırlamıyorum ama sadece 240 GB SSD( ya da 256)koymuşlardı. Yani Hdd yoktu.
Dell 7567 de birazcık fazla olarak mavi ekran hatalarından şikayet ediyorlardı ve fan sesi biraz yüksekti galiba. Fan sesi için daha sonradan artış olma ihtimali yüksek çünkü tozlanma Vs artacak ve bu fan sesini artıracak.
Aynı konuda Monster Müşteri memnuniyeti açısından belirli periyotlarda temizliğe gönderebiliyorsun ve tabiki de ücretsiz.
Dell in klavyesi sadece beyaz aydınlatmalı diye biliyorum bu benin için can sıkıcı göründü ve bazı kullanıcılarda bundan şikayet etmiş.
Monster daha cicili bicili bir klavye kullanmış.
İki model de parmak izini belli ediyor diye okumuştum. Yani kasadaki parmak izlerinden bahsediyorum.
Ayrıca şuan hatırlayamadım ama Monster daki model Tİ modelli ekran kartına sahip değildi sanki.
Bir arkadaş grafik tasarım için Dell 7567 modelinden memmun olduğunu ve programları gayet iyi bir şekillde çalıştırdığını söylemişti. Tabi bu dediğim arkadaş ikinci el sitesinde kendi bilgisayarını satmak için söylediği sözleri.
EDİT:
Monster Abra V9. 2.2 için;

Ekran Kartı

NVIDIA[emoji768] GeForce[emoji768] GTX1050 Ti 128-Bit DX12

SSD
256 GB

Link:

Abra A5 V9.2.2 15.6" Oyun Bilgisayarı

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı