İki markayı da kullanmadım ama Monster ın servis kalitesini çok iyi buluyorlar. Ve bu alanda rakipleri yok.
En yakın fiyatlı modelin serisini hatırlamıyorum ama sadece 240 GB SSD( ya da 256)koymuşlardı. Yani Hdd yoktu.
Dell 7567 de birazcık fazla olarak mavi ekran hatalarından şikayet ediyorlardı ve fan sesi biraz yüksekti galiba. Fan sesi için daha sonradan artış olma ihtimali yüksek çünkü tozlanma Vs artacak ve bu fan sesini artıracak.
Aynı konuda Monster Müşteri memnuniyeti açısından belirli periyotlarda temizliğe gönderebiliyorsun ve tabiki de ücretsiz.
Dell in klavyesi sadece beyaz aydınlatmalı diye biliyorum bu benin için can sıkıcı göründü ve bazı kullanıcılarda bundan şikayet etmiş.
Monster daha cicili bicili bir klavye kullanmış.
İki model de parmak izini belli ediyor diye okumuştum. Yani kasadaki parmak izlerinden bahsediyorum.
Ayrıca şuan hatırlayamadım ama Monster daki model Tİ modelli ekran kartına sahip değildi sanki.
Bir arkadaş grafik tasarım için Dell 7567 modelinden memmun olduğunu ve programları gayet iyi bir şekillde çalıştırdığını söylemişti. Tabi bu dediğim arkadaş ikinci el sitesinde kendi bilgisayarını satmak için söylediği sözleri.