Monster Abra A5 v9.3 cihazda tam macOS deneyimi alınabilir mi?

xwLOGAN

Megapat
Öncelikle herkese merhabalar,

Uzun süredir Monster Abra A5 v9.3 olan cihazıma ayrı bir SSD alıp macOS Catalina kurmak istiyorum, lakin beni düşündüren şey Bluetooth ve Wi-Fi çalışmaması. Beklentim ise şu yönde iOS bir cihaz kullanıyorum ve Maclerde bildiğim ise bu iOS cihazlarla Airdrop, SMS, gelen çağrıları cevap verme gibi daha birçok şey etkileşimi gerçekleştirebildiğimiz. Ayrıca Photoshop ve AutoCAD'de kullanmak istiyorum ayrıca bu cihaz ile. Bunları gerçekleştirmek istiyorum lakin gerçekleştirebilir miyim hiçbir fikrim yok. Sorularımı yanıt bulabilirsem çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim...
İmzamdaki cihazıma ek olarak Logitech G432 7.1 Surround kulaklığı kullanıyorum ve cihazımı kablo ile internete bağlanıyorum...

BT ve WiFi için ya kartı değiştireceksin ya da uyumlu adaptör alacaksın. Kart değiştirmek garanti dışı bırakır yüksek ihtimalle. PS ve AutoCAD'i de satın alıp kullanabilirsin. Öncesinde trial olarak bu iki yazılımın kararlılığını ve performansını deneyimlemeni tavsiye ederim.

Evet PS ve AutoCAD'e sahibim. BT kart da alabilirim, aparat da lakin hedeflediğim şey iOS cihazımla kullanmak istemem. Gelen arama ve SMS'ler, Airdrop'a çok önem veriyorum. Şu süreçte gelen FaceTime çağrılarını laptoptan cevaplama falan... Bunları yapabilirsem SSD alıp geçmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denemedim, bunu internette de bulabileceğini sanmıyorum. Kendin denemelisin.
Geç cevapladığım için kusura bakmayın, haklısınız ama SSD fiyatları artmış olmayacak dua’ya amin demek istemiyorum harici bir HDD bulursam denemek isterim, ya da denemiş bir arkadaş belki cevap verir konuya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışabilir, ama her sistemde %100 herşey çalışacak diye bir kaide yok. En mantıklısı kurup deneme yapmak.
Cihazım laptop olduğundan Bluetooth ve wifi çalışmayacak diye biliyorum, airdrop misal Bluetooth ve wifi kullanıyor nasıl olur bilmiyorum, ama denemek gerek haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…