Abra dan uzak dur ısınma sorunları var aynı zamanda malzeme kalitesi kötü diğer HP modeline gelecek olursak bu da bildiğim kadarıyla ısınma sorunlu bir model. @Radeon RX 5500M
Abra'dan uzak dur ısınma sorunları var aynı zamanda malzeme kalitesi kötü diğer HP modeline gelecek olursak bu da bildiğim kadarıyla ısınma sorunlu bir model. @Radeon RX 5500M
Isınma sorunu 2019 da kalmadı, yeni modellerde benim kullandığım DK0014NT modeli dahil ısınmalar gerçekleşebiliyor, yeni termal macun+stand ile 99 derece görebiliyorum.
Isınma sorunu 2019 da kalmadı, yeni modellerde benim kullandığım DK0014NT modeli dahil ısınmalar gerçekleşebiliyor, yeni termal macun+stand ile 99 derece görebiliyorum.
HP öneririm, Isınma her laptopta olur Abra serisi ise sorunları bitmeyen bir şey, Monster alırsan canını sıkacak bir olayla karşılaşman 97%, HP al F/P ürünü, ve gayet kaliteli.
HP tercih edilmeli. Monster sistem için; 144 Hz ekranı olacak ama 144 Framerate'i o sistemle pek alacağınızı zannetmiyorum. Ekran için almış olmayın bu sebeple.
2 cihazıda tercih etme bence hele ki Monster cihazı hiç tercih etme. Bu ay bende aldım fakat iade ettim. Berbat bir cihaz sana önerim ASUS'un TUF modelleri var. Bütçeni bin TL kadar yüksetebilirsen kesinlikle ASUS'u tercih et.