egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.091 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 28 Haziran 2021 #11 Ideapad varken kasa kalitesi kötü olan Abra alınmaz.
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.495 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #12 atakanatlgn dedi: Warzone'u düşük ayarlarda mı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 720p medium ayarlar. WithTheRuleOfLaw dedi: Notebook soğutucusu ve undervolt var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok.
atakanatlgn dedi: Warzone'u düşük ayarlarda mı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 720p medium ayarlar. WithTheRuleOfLaw dedi: Notebook soğutucusu ve undervolt var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok.
monsterclub Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #13 WithTheRuleOfLaw dedi: Notebook soğutucusu ve undervolt var mı? Genişletmek için tıkla... önerdiğiniz bir soğutucu var mı fiyatı çok yüksek olmayan, abra kullanıyorum ben de.
WithTheRuleOfLaw dedi: Notebook soğutucusu ve undervolt var mı? Genişletmek için tıkla... önerdiğiniz bir soğutucu var mı fiyatı çok yüksek olmayan, abra kullanıyorum ben de.
W WithTheRuleOfLaw Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 1.020 10 Temmuz 2021 #14 monsterclub dedi: önerdiğiniz bir soğutucu var mı fiyatı çok yüksek olmayan, abra kullanıyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Zalman NS2000 soğutucu kullanıyorum. 5 ila 10 derece arasında fark gördüm ben. Sanırım biraz pahalı olabilir bu.
monsterclub dedi: önerdiğiniz bir soğutucu var mı fiyatı çok yüksek olmayan, abra kullanıyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Zalman NS2000 soğutucu kullanıyorum. 5 ila 10 derece arasında fark gördüm ben. Sanırım biraz pahalı olabilir bu.