Çözüldü Monster Abra A5'te CS2'de çökmeler ve geç yüklenmeler yaşanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Mahmut Ertan

Kilopat
RAM
16gb (2x8gb) 2933mhz
Ekran kartı
gtx 1650 refresh
İşlemci
i5 10300h
Merhaba, bilgisayarıma yükseltme amacıyla yeni 1 TB M.2 SSD aldım. Takarken bu SSD daha hızlı olduğundan Windows'u (Windows 11) da tekrar temiz kurulum şeklinde bu SSD'ye kurdum (kurulum öncesi herhangi bir sorun veya yavaşlık yoktu.). Ardından CS2 yükledim ve yanlış hatırlamıyorsam ilk yüklediğimde sorun yoktu fakat şu an oyuna girince map seçtikten sonra oyun çöküp aşağıdaki hatayı veriyor. Tekrar açıp maça bağlanınca da aşırı geç bağlanıyor. Sadece seçkinde değil tüm modlarda aşırı geç bağlanma durumu var. Atölye maplerinde bile çok uzun sürüyor. Map yükleme ekranında ise ilk kısımlar hızlı şekilde tamamlanıyor fakat daha sonra az bir kısım kaldığında sağ altta sürekli yazılar değişiyor ve yüklenmesi aşırı uzun sürüyor. Ölçtüğümde son kısma gelmesi 4-5 saniye sürerken baştan sona yükleme ekranı 50 sn civarı sürüyor.
Denediğim bazı çözümler:
Oyunu eski SSD'ye taşıyarak denemek.
Oyunu silip tekrar yüklemek.
Steam kullanıcı klasöründen 730 dosyasını silmek.

Adsız.png

Yükleme ekranında beklediğim kısım bu şekilde. Sol alttaki yazılar ve map fotosu sürekli hızlı şekilde değişiyor. Oyun çöktüğünde aldığım hata ise aşağıdaki şekilde:

Ekran görüntüsü 2025-03-12 182727.png

Benzer sorun yaşayan ve çözen herhangi bir çözüm fikri olan varsa yazarsanız çok sevinirim. En son çözümü artık tekrar temiz kurulum yapmakta bulacağım. Şimdiden teşekkürler. Kullandığım notebook Monster Abra A5 v15.5.

Aynı sorunu yaşayan olursa diye ekliyorum, DDU ile hem Intel hem de NVIDIA ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurunca sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı