Monster Abra A7 11.4 alınır mı?

TongFangin GM7g serisi hocam bu, bu sene 11.nesil ile bazı değişikliklere gidilerek sorunlar büyük ölçüde çözülmüyor diye biliyorum. Anakart tasarımında değişmiş. En büyük eksisi buydu, dandik anakart. Kasa hala TUF veya ipg seviyesinde değil ama Clevo kadar rezalete değil.

Hocam, 3050 Ti olan 60W Pavilion'dan iyi midir?

İyidir.

Bir laptop konusunda da senin saçma sapan yorumlarını görmesem keşke. Anladım trollsün veya araştırmadan saçma sapan yorumlar yapan birisin. Komik duruma düşmek de hoşuna gidiyor galiba. Clevo en kötü kasalardan biri, hiçbir şekilde alınmamalı. Çoğu Abra modelini de Clevo kasa kullandığı için önermiyoruz zaten. Madem bilgisizsin, araştırmak bu kadar mı zor?

Hocam, 3050 Ti olan 60W Pavilion'dan iyi midir?
Hocam 3050 ile aynı watt değerlerindeki 3050Ti ile aralarında 5-10 arasında FPS farkı oluyor.

HP’nin kartı 60W 3050Ti’cık, Abra’da 95W 3050 var üstüne üstlük MUX var.
AAA oyunlarda kafa kafaya olurlar CS GO vb e-spor oyunlarında Abra öne geçer.

Intel işlemcide aşağı yukarı 10-15W kadar FPS farkı yaratıyor, durum dediğiniz gibi Abra lehine. Şahsen TUF'tan başka alternatif göremiyorum buna, Monster'in 15 inç modelleride pek iyi değil.

Intel işlemcide aşağı yukarı 10-15W kadar FPS farkı yaratıyor, durum dediğiniz gibi Abra lehine. Şahsen TUF'tan başka alternatif göremiyorum buna, Monster'in 15 inç modelleride pek iyi değil.
Ben hocam Monster’ın v18.2 kasasını merak ediyorum. Keşke biri alsa olmadı alıp kendim inceleyip iade edeceğim valla. O derece merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…