Monster Abra A7 14.6 BIOS'u nasıl güncellenir?

source023

Centipat
Daha fazla  
Benim Monster Abra A7 14.6 var BIOS'unu güncellemek istiyorum, ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptım nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum sadece teknik servise yollayın yaparız diyorlar.

Benim Monster Abra A7 14.6 var BIOS'unu güncellemek istiyorum, ne yapabilirim?

Bios versiyonunuz nedir makinada ki? Bende Abra A7 14.6.2 var.

Monster'a mesaj attım buradan Üye Girişi | Monster Notebook

Tüm bilgileri verdim. Bana bir link verdiler. Bios'u indirdim baktım mevcut sürümle aynı. Zaten farklı sürüm olsaydı da benim yapabileceğim birşey değilmiş. Asus gibi değil. Çok karmaşık geldi.

Benim bios versiyonu : N.1.13MON07
EC Versiyonu : 1.20.00.00

En temizi bilgisayarı götürüp serviste bios yükletmek.

Size gelen bios versiyonu kaç ?

Monster destek ekibi ile iletişime geçip gerekli bilgileri vererek mail adresinize gönderim sağlayabilirsiniz. BIOS güncelleme için genel öneri servise göndermeniz ve kendilerinin bunu yapması. Eğer imkanınız varsa gitmişken cihazınız da temizlenir ve tekrar elinize geçer.

Bugün Monster'a mesaj attım yeni bios güncellemesi varmı diye onlarda N114MON08 yeni bios güncellemesini gönderdi fakat nasıl yükleyeceğim konusunda bir açıklama yok

Bugün Monster'a mesaj attım yeni bios güncellemesi varmı diye onlarda N114MON08 yeni bios güncellemesini gönderdi fakat nasıl yükleyeceğim konusunda bir açıklama yok
Müşteri hizmetlerini arayıp bununla ilgili de bir bilgilendirme talep edebilirsiniz. Risk içeren bir işlem olduğu için kendileri yapma taraftarı oluyor firma. Nasıl yapacağınıza dair de bir yazı talep edebilirsiniz.

Valla Müşteri hizmetleri ile görüştüm. İşi yokuşa sürdüler hep. Bana bios dosyalarını yolladılar fakat hiç bir açıklama yok nasıl kurulacağına dair. Anlatın diyorum, uzaktan destek vermiyoruz bu konuda diyorlar buraya getirin cihazı diyorlar . Ha diyince gidilmiyor

Ayrıca Management Engine firmware istedim bana driver yolluyorlar. Kısaca başlarında savıyorlar.

Ben güncelledim bios'u. Başka bir forumda bir arkadaşın yardıyla ve azcık youtube video ile halletim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…