B ByAli Hectopat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2017 #1 MONSTER® ABRA A7 V6.1 17.3" Minidump(2).rar Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2017
Sefa Donmezz Hectopat Katılım 2 Ocak 2017 Mesajlar 50 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek programlama (C#) 7 Ocak 2017 #2 Windowsta mavi ekran hatasi doğal birseydir Artı 0 Eksi
KS KS B ByAli Hectopat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2017 #3 Sefa Donmezz dedi: Windowsta mavi ekran hatasi doğal birseydir Genişletmek için tıkla... Alakası yok dediğiniz doğru ama benim problemlerim başka hocam oyun oynuyamıyorum. Artı 0 Eksi
Sefa Donmezz dedi: Windowsta mavi ekran hatasi doğal birseydir Genişletmek için tıkla... Alakası yok dediğiniz doğru ama benim problemlerim başka hocam oyun oynuyamıyorum.
Sefa Donmezz Hectopat Katılım 2 Ocak 2017 Mesajlar 50 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek programlama (C#) 7 Ocak 2017 #4 Sürücüleriniz güncel mi ? Artı 0 Eksi
rybaz Kilopat Katılım 16 Kasım 2016 Mesajlar 71 7 Ocak 2017 #5 Bende de abra a7 v5.4.1 var şuana kadar bir sorun çıkmadı. Windows' u düzgün kurduğunuzdan emin misiniz? Laptop darbe aldı mı? Artı 0 Eksi
Bende de abra a7 v5.4.1 var şuana kadar bir sorun çıkmadı. Windows' u düzgün kurduğunuzdan emin misiniz? Laptop darbe aldı mı?
KS KS B ByAli Hectopat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2017 #6 Sefa Donmezz dedi: Sürücüleriniz güncel mi ? Genişletmek için tıkla... rybaz dedi: Bende de abra a7 v5.4.1 var şuana kadar bir sorun çıkmadı. Windows' u düzgün kurduğunuzdan emin misiniz? Laptop darbe aldı mı? Genişletmek için tıkla... Herşey güncel 0dan sistem ve ekran kartı kurulumu yaptım sorun hala devam ediyor. Sorunum devam ediyor. Artı 0 Eksi
Sefa Donmezz dedi: Sürücüleriniz güncel mi ? Genişletmek için tıkla... rybaz dedi: Bende de abra a7 v5.4.1 var şuana kadar bir sorun çıkmadı. Windows' u düzgün kurduğunuzdan emin misiniz? Laptop darbe aldı mı? Genişletmek için tıkla... Herşey güncel 0dan sistem ve ekran kartı kurulumu yaptım sorun hala devam ediyor. Sorunum devam ediyor.
H Hamzfb Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2017 #7 Orijinal lisansli windows mu kullaniyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS B ByAli Hectopat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2017 #8 Hamzfb dedi: Orijinal lisansli windows mu kullaniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Orjinal fakat lisanslı değil aktif etmedim. Artı 0 Eksi
Hamzfb dedi: Orijinal lisansli windows mu kullaniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Orjinal fakat lisanslı değil aktif etmedim.