İnsanlar genel olarak ürün kalitesinden şikayetçi. Bu mesajı ofisteki Monster laptoptan yazıyorum. Laptopu elime aldığımda kasanın tuttuğum yerleri içe doğru esniyor. Ekranı açarken sanki elimde kalacakmış gibi hissediyorum. Ayrıca teknik servis konusunda da birçok şikayet var. Arkadaşımın Monster laptopu bir anda açılmamaya başladı. Güney çipinin arızalandığını ve anakartın değişmesi gerektiğini söylediler. Arkadaşım işlemi kabul etti. Anakartın değişmesi uzun sürdü ve nedenine dair açıklama yapılmadı fakat muhtemelen anakartın Çin'den gelmesini beklediler. Bilgisayar tamirden geldikten sonra usb okumama, uyku moduna geçmeme, zaman zaman ses vermeme gibi sorunlar yaşadı. Laptop tekrar servise götürüldü ve sorunlar anlatıldı. Ürünü inceleyip size geri dönüş yapacağız dediler ve birkaç gün sonra gelen cevap inanılmazdı. Gerçekten inanılmaz. Teknik servis "yanlış anakart taktık" diyerek anakartın yeniden değişeceğini söyledi. Arızalı olan başka bir anakart takmışlar. Bu sefer ücret talep etmediler. Laptop tekrar servisten alındı ve bu sefer ekranın köşelerine küçük tanecikler kaçmıştı. Bunlar ne diye sorulduğunda ise "onlar zamanla gidecek" diyerek ne oldukları dahi söylenmeden geçiştirildi. Bir iki gün sonra laptop gözümüzün önünde açık masaüstü ekranında duruyordu. O sırada sohbet ediyorduk ki ekran gitti. Uyku moduna geçti sandık ama ne yaptıysak ekran gelmedi. Sonradan fark ettik ki ekran aslında açık ama sanki parlaklık o kadar kısılmış ki görmek imkansıza yakın. Parlaklık ayarını değiştirsek te hiçbir şey değişmedi. Ekranın parlaklık seviyesi hep aynı kaldı. Karanlık bir ortamda olmadığınız sürece göremeyeceğiniz kadar karardı ekran. Birkaç gün sonra ekran bir anda düzeldi. Sonraki süreçte de zaman zaman kararıyor zaman zaman görünür hale geliyordu. Tekrar servise götürüldü fakat sanırım çok yüksek ücret çıktığı için arkadaşım yaptırmadı.
Önce yanlış anakart takıldı, sonra ekranı zarar gördü. Ha bir de serviste ne yaptılarsa kasada çizikler oluştu. Servisle ilgilenen şahsın tavırları da beni benden aldı. İlgi alaka yok ve kendi hatalarını dahi kullanıcıya yansıtmaya çalıştılar. Adam neredeyse "hadi biz yanlış anakart taktık sen de mi fark etmedin" deyip suçu arkadaşıma atacaktı .
Tabi ki bu ve benzeri sorunları herkes yaşamıyor ancak yakınımdaki birisi bunları deneyimledikten sonra kesinlikle ve kesinlikle Monster almayı düşünmüyorum. O döneme kadar kararsızdım o dönem ise kesin kararımı verdim. Monster almak yok.
Ha bu arada anakart arızası yaşandığında garanti devam ediyordu. Adam dedi ki normalde daha yüksek ücret almamız gerekiyor ama garanti devam ettiği için az aldık. Az aldık dediği 9000 lira. Zamanında arkadaş o laptopu o fiyata almıştı. Ayrıca garanti devam ettiği için az ücret almak diye bir şeye ilk defa rastladım ve bana kalırsa yalan.
Kanka 1 aydır PC arıyorum Monster popüler diye onu sordum alınmaz dediniz bütçem 30 k ama 2500 falan ekleyebilirim bana cidden şu laptopu al en az 3-4 sene sıkıntısız kullanırsın dediğin laptop var mı? Ayrıca yeni nesil FPS oyunlarını oynatması gerek.