Oguzkaandogru Femtopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #1 İyi günler. Monster Abra A7 laptopumda kamera uygulamasını açtığımda; kameranın ışıkları normalde açık kalması gerekirken sürekli yanıp sönüyor. Ekranda da kameranızı bulamıyoruz hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2020
İyi günler. Monster Abra A7 laptopumda kamera uygulamasını açtığımda; kameranın ışıkları normalde açık kalması gerekirken sürekli yanıp sönüyor. Ekranda da kameranızı bulamıyoruz hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 18 Ekim 2020 #11 Şu yazılımı sisteme kurun ayrıca Windows Update çalıştırın. F1 F2 tuşları üzerinde kamera işaretle tuş var mı var ise söyleyin. http://www.monstersdriver.com/drivers/abra/A7_V12/ControlCenter.rar Artı 0 Eksi
Şu yazılımı sisteme kurun ayrıca Windows Update çalıştırın. F1 F2 tuşları üzerinde kamera işaretle tuş var mı var ise söyleyin. http://www.monstersdriver.com/drivers/abra/A7_V12/ControlCenter.rar
KS KS Oguzkaandogru Femtopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #12 Hocam setupa basıp kurdum. Windows update açık güncelsiniz diyor.F10 tuşunda kamera işareti var . Artı 0 Eksi
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 18 Ekim 2020 #13 Oguzkaandogru dedi: Hocam setupa basıp kurdum. Windows Update açık güncelsiniz diyor. F10 tuşunda kamera işareti var. Genişletmek için tıkla... Fn+F10 tuşuna bas ve Windows kamera yazılımına girip dene. Artı 0 Eksi
Oguzkaandogru dedi: Hocam setupa basıp kurdum. Windows Update açık güncelsiniz diyor. F10 tuşunda kamera işareti var. Genişletmek için tıkla... Fn+F10 tuşuna bas ve Windows kamera yazılımına girip dene.
KS KS Oguzkaandogru Femtopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #14 Trieetz dedi: Fn+F10 tuşuna bas ve Windows kamera yazılımına girip dene. Genişletmek için tıkla... Fn+F10 zaten açık Camera On diyor.Sorunum kamera ayarı zaten On da iken kameranın sürekli ışığı kapanıp açılıyor ve kameranızı bulamıyoruz hatası çıkıyor ekranda. Artı 0 Eksi
Trieetz dedi: Fn+F10 tuşuna bas ve Windows kamera yazılımına girip dene. Genişletmek için tıkla... Fn+F10 zaten açık Camera On diyor.Sorunum kamera ayarı zaten On da iken kameranın sürekli ışığı kapanıp açılıyor ve kameranızı bulamıyoruz hatası çıkıyor ekranda.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 18 Ekim 2020 #15 Windows Update çalıştır. Dediğim kombinasyonlar ile kamerayı aktif hale getir ardından sonuçları paylaş kral. Artı 0 Eksi
Windows Update çalıştır. Dediğim kombinasyonlar ile kamerayı aktif hale getir ardından sonuçları paylaş kral.