Monster Abra A7 V11.1.1 Cızırtı Sorunu

Fahrettin777

Hectopat
Cihaz bugün 14.00 sularında elime geçti sesini test edeyim dedim, YouTube'den 1-2 müzik açtım ve şarkının farklı yerlerinde (30-60 saniyede bir) devamlı olmayan çıt çıt diye ses çıkaran bir cızırtı geliyor. Driverları sorunsuz kurdum, aygıt yöneticisinden de günceleştirmeleri kontrol ettim, diğer yandan Windows Update merkezi her şeyi güncel gösteriyor. Aynı cızırtıyı Sony kulaklıgımı takınca da alıyorum, driveri silip kendi sitelerinden veya Windows ile otomatik güncellemeyle kurmayı da denedim sonuç aynı. Soundblasteri off yaptım, ses geliştirme seçeneklerini bile kapattım (bir miktar azaltsa da sorun devam ediyor). Sanırım sorun ses kartından kaynaklanıyor. Fikri olan var mı beyler? Yarın teknik servise götürüp durumu değerlendirip belki de iade edecegim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı cihazı bugün aldım. Aynı sorun bende de var, sorunu çözemedim. Sen çözdün mü acaba, servis ne dedi ?

Bende verdim servise videoda çektim. 18.30 teslim edecekler cihazı. Bişey bulamazlarsa bende yarın iade edip yenisini alacağım. Kutusunu falan yanıma almamıştım. Bakalım ne olacak. Yarın haberleşiriz.

Bende verdim servise videoda çektim. 18.30 teslim edecekler cihazı. Bişey bulamazlarsa bende yarın iade edip yenisini alacağım. Kutusunu falan yanıma almamıştım. Bakalım ne olacak. Yarın haberleşiriz.
Tamam reis haberleşelim buradan haber bekliyorum

Serviste değişim yapacaklarını söylediler yarın yeni ürünü alacağım.
Yeni ürünü aldıktan sonra sorunun devam edip etmediğini kontrol edip buraya sonucu paylaşır mısın hocam kronik bir sorun mu diye merak ediyorum, şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…