Monster Abra A7 v11.1.1 klavye takınca tiz bir ses geliyor

Daha fazla  
Monster Abra A7 v11.1.1 model laptopum var, Logitech G213 Prodigy model de klavyem var. Klavye sorunsuz çalışıyor fakat laptopın sağında 2 tane USB 3.1 giriş var, solunda ise 1 tane USB 2.0 giriş var. Klavyeyi sağdaki iki girişe takarsam sıkıntı olmuyor fakat soldaki tek girişe takarsam laptoptan tiz bir ses geliyor. Güç seçeneklerinden güç modunu değiştirdim ama bir şey değişmedi. Mouse denedim onda sıkıntı olmuyor sadece klavyeyi soldaki girişe takarsam laptoptan tiz bir ses çıkmaya başlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster Abra A7 v11.1.1 model laptopum var, Logitech G213 Prodigy model de klavyem var. Klavye sorunsuz çalışıyor fakat laptopın sağında 2 tane USB 3.1 giriş var, solunda ise 1 tane USB 2.0 giriş var. Klavyeyi sağdaki iki girişe takarsam sıkıntı olmuyor fakat soldaki tek girişe takarsam laptoptan tiz bir ses geliyor. Güç seçeneklerinden güç modunu değiştirdim ama bir şey değişmedi. Mouse denedim onda sıkıntı olmuyor sadece klavyeyi soldaki girişe takarsam laptoptan tiz bir ses çıkmaya başlıyor.
3.0 girişine takınca mı tiz sesi geliyor?

Elektrik iletim sesi o. Klavye sonuçta voltaj alması gerekiyor USB girişinden, çalışabilmesi için. Ufak bir temassızlık olabilir girişte.
usbden gelmiyor laptobun üzerindeki hoparlörden geliyor birde temassızlık olsa bağladığım her şeyde olmaz mı mouseda olmuyor mesela

usbden gelmiyor laptobun üzerindeki hoparlörden geliyor birde temassızlık olsa bağladığım her şeyde olmaz mı mouseda olmuyor mesela
İlginç. Sadece fikir yürüttüm benzer sorunlar olmuştu forumda. Portun bağlantılarında temassızlık sonucu olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı