8 GB'lık bir RAM arıyorum diğerinin özellikleri bu şekilde 700 800'lük 1K yı aşmayacak bütçede bir RAM önerir misiniz? Şimdi kendim bakıp yanlış almadan sorayım dedim.
Ya da oyun için 8 almak yerine biraz daha para biriktirip 16 alsam sıkıntı olur mu? 16+8 etki eder mi yani?
PC'ye 8 GB yetmiyor zaten. İşlemci i7 9750H, ekran kartı GTX1650. FPS'de sıkıntı yok ama acayip drop yiyorum. Bazı oyunlar takılıyor, donuyor. Soğutuyor yani oyundan. RAM eklersem belki düzelir diye düşünüyorum.
8 GB'lık bir RAM arıyorum diğerinin özellikleri bu şekilde 700 800'lük 1K yı aşmayacak bütçede bir RAM önerir misiniz? Şimdi kendim bakıp yanlış almadan sorayım dedim.
Ya da oyun için 8 almak yerine biraz daha para biriktirip 16 alsam sıkıntı olur mu? 16+8 etki eder mi yani?
PC'ye 8 GB yetmiyor zaten. İşlemci i7 9750H, ekran kartı GTX1650. FPS'de sıkıntı yok ama acayip drop yiyorum. Bazı oyunlar takılıyor, donuyor. Soğutuyor yani oyundan. RAM eklersem belki düzelir diye düşünüyorum.
Monster Abra A7 V11.1 Notebook Uyumlu RAM Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
Aynı RAM'den buldum taktım şu an gayet iyi çalışıyor Cyberpunk oynarken normalde açılışta yükleme ekranında filan kasıp donuyordu oyunu oyanrken bir süre geçtikten sonra da donuyordu şu an hiç sıkıntı yok PC'de hızlandı zaten oyunlarda da donma sorunu azaldı dediğim gibi RAM az olduğu için sıkıntıydı 8 GB RAM'in tamamını yiyordu zaten oyunuda açınca 16 gayet yeterli