Monster Abra A7 v11.1 ses sorunu

Ditarium

Hectopat
Herkese selamlar aslında ses sorunu mu cihazın özelliği mi bilmiyorum ama Spotify'da müzik dinlerken arkadan başka bir ses devreye girince, mesela arkadaşım Discord'dan konuştuğu zaman Spotify müzik sesi çok kısık gelmeye başlıyor. Arkadaşım sustuktan 10 saniye sonra eski haline dönüyor. Aynı şey oyun oynarken de oluyor, arkadaşım konuşunca oyun sesi kıslıyor. Ses ayarı bu şekilde.

Son düzenleme:
Discord'da sanırım öncelikli konuşmacı seçeneği var. Onunla alakalı olabilir mi? Bir kontrol eder misiniz rica etsem?

Bu ayarı kapatın
Diğerleri konuştuğunda kısma ayarını kapatın.

Bununla alakalı başka fazla bilgim yok. Öncelikli konuşmacı ayarıyla da alakalı olabilir o seçeneği şimdi de ben bulamadım. :/

Hoparlör ayarlarından özel kullanım modundaki seçeneği kaldırdım sanırım düzeldi. Oyun oynayıp test ettiğim zaman tekrar dönüş yaparım.

Hoparlör ayarlarından özel kullanım modundaki seçeneği kaldırdım sanırım düzeldi. Oyun oynayıp test ettiğim zaman tekrar dönüş yaparım.
Düzelmemiş
Realtek HD Audio'yu sildiğim zaman sorun düzeliyor fakat onu silince sound blaster uygulamasını kullanamıyorum. İki ucu şeyli değnek oldu çıktı başıma. Yok mudur bunun başka çözümü acaba ya aşşırı sinir bozuyor.
Realtek HD Audio'yu sildiğim zaman sorun düzeliyor fakat onu silince sound blaster uygulamasını kullanamıyorum. İki ucu şeyli değnek oldu çıktı başıma. Yok mudur bunun başka çözümü acaba ya aşşırı sinir bozuyor.
Mesajlarım neden önceki mesajların altına düşüyor. Yeni mesaj olarak yazamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…