Monster Abra A7 V11.2 alınır mı?

Alınmaz GTX 1650 refreshin düz GTX 1650'den farkı +3 FPS ortalama. Gerek yok 1660 Ti'lı bir cihaz alman daha mantıklı olur Ryzen 7'de iyi işlemci yabana atmamak lazım.
.

Açıkçası amd işlemci hiç kullanmadım ve güvenmiyorum yani intel gibi kaliteli değil malesef performans falan verebilir ama dayanıklılık daha önemli benim için

Açıkçası amd işlemci hiç kullanmadım ve güvenmiyorum yani intel gibi kaliteli değil malesef performans falan verebilir ama dayanıklılık daha önemli benim için
intel fanboyu?

Ama evet yani r7 3750h intelin 10.nesil işlemcisine göre güçsüz kalabilir hem ghz hemde core ve thread olarak ancak 1660ti den bahsediyoruz bence hp olanı alın
Yok değilim fanboy olsam eksilerini dile getirmezdim mesela 10. Nesile kadar 9. Nesiller kötüydü amd daha önce kullanmadığım için güvenmiyorum dedim zaten
Ha hocam pardon ozaman :) affola

Ama evet yani r7 3750h intelin 10.nesil işlemcisine göre güçsüz kalabilir hem ghz hemde core ve thread olarak ancak 1660ti den bahsediyoruz bence hp olanı alın

Ha hocam pardon ozaman :) affola

Yani inanın 1660Ti ne kadar önemli olduğunu bende biliyorum ve intelin 10.nesili olanlarını görmek istiyorum ama şunu söyleyeyim onlar da zaten 9bin 10bin den aşağı olmaz malesef. Yardımcı olmaya çalıştığınız içim teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı