Monster Abra A7 v11.2 cihaza SSD takmak

Freudel

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Laboratuvar
Daha fazla  
Meslek
Moleküler Biyoloji ve Genetik
Merhaba dostlar, geçtiğimiz temmuz ayında o anki laptop fiyatları kesin artacak düşüncesiyle acele ederek Monster Abra A7 v11.2 satın aldım, cihazla ilgili herhangi bir sorunum yok. Sadece aceleye geldiği için depolamadan kısmış oldum. Şu anda cihazda Samsung marka M.2 bir SSD takılı fakat tam modeli bilemiyorum çünkü ben satın aldıktan bir müddet sonra cihazın fiyatını arttırıp içindeki SSD modelini WD Blue ile değiştirdiler. Eğer gerekliyse diye donanım kimliklerini aşağıya bırakıyorum.

SCSI\DiskNVMe__________________SAMSUNG_MZVLQ256HAJD-00000FXV7000Q
SCSI\DiskNVMe__________________SAMSUNG_MZVLQ256HAJD-00000
SCSI\DiskNVMe____SAMSUNG_MZVLQ256000Q
SCSI\DiskNVMe____SAMSUNG_MZVLQ256
SCSI\DiskNVMe____
SCSI\NVMe____SAMSUNG_MZVLQ2560
NVME____SAMSUNG_MZVLQ2560
GenDisk

Ben 1 terabaytlık bir SSD almayı düşünüyorum. Ekte bıraktığım kasa görselinde göreceğiniz gibi boşta 1 adet M.2 SSD portu bir adet de normal HDD yuvası var. Ben Photoshop, Dreamweaver, After Effects vs. programları kullanan ayrıca oyun da oynayan birisiyim. Sizce M.2 mi normal SSD mi almalıyım? 1 Terabayt almak yerine 500 GB alıp daha sonradan 500 GB ya da 1 Terabayt eklemeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şu anda önereceğiniz marka modele göre para biriktirip (yaklaşık 1 ay) alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Not: Önerilerinizi en uygun fiyata kaliteden ödün vermeyen, pahalı ve kaliteli vs. şeklinde yaparsanız bende ona göre seçer para biriktiririm.

Dosya Ekleri

• Monster Abra A7 v11.2 Kasa.png
    244 KB · Görüntüleme: 283
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…