yah_1905 Megapat Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #1 İyi günler benim Monster Abra A7 v11.2 oyun bilgisayarımda oluşan ekran yanıp sönüyor. Hata neden kaynaklanmaktadır. Görsel paylaştım ama video olmadığı için tam çıkmamış olabilir. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2024
İyi günler benim Monster Abra A7 v11.2 oyun bilgisayarımda oluşan ekran yanıp sönüyor. Hata neden kaynaklanmaktadır. Görsel paylaştım ama video olmadığı için tam çıkmamış olabilir. Şimdiden teşekkürler.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.136 Çözümler 6 3 Mayıs 2024 #2 Servise verin.
yah_1905 Megapat Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #3 ozguven_askim dedi: Servise verin Genişletmek için tıkla... Garantisi bitti. Neden kaynaklanıyor arada bir yapmaya başladı.
ozguven_askim dedi: Servise verin Genişletmek için tıkla... Garantisi bitti. Neden kaynaklanıyor arada bir yapmaya başladı.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.136 Çözümler 6 3 Mayıs 2024 #4 yah_1905 dedi: Garantisi bitti. Neden kaynaklanıyor arada bir yapmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Kaç saatte ya da dakikada bir yapıyor hep böyle mi?
yah_1905 dedi: Garantisi bitti. Neden kaynaklanıyor arada bir yapmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Kaç saatte ya da dakikada bir yapıyor hep böyle mi?
yah_1905 Megapat Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #5 Ram takviyesi yapmıştım ondan kaynaklanıyor olabilir mi? ozguven_askim dedi: Kaç saatte ya da dakikada bir yapıyor hep böyle mi? Genişletmek için tıkla... Bazı uygulamaya girdimde yada pc nin kendi sürcülerini yüklersem yada bilgisayar açtıktan sonra şifre ekranı olunca oluyor.
Ram takviyesi yapmıştım ondan kaynaklanıyor olabilir mi? ozguven_askim dedi: Kaç saatte ya da dakikada bir yapıyor hep böyle mi? Genişletmek için tıkla... Bazı uygulamaya girdimde yada pc nin kendi sürcülerini yüklersem yada bilgisayar açtıktan sonra şifre ekranı olunca oluyor.