Çözüldü Monster Abra A7 v11.2 RAM takviyesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hamitcf

Femtopat
Daha fazla  
Bu arkadaşı sipariş verdim dün, 8 GB 2933 MHz CL16 DDR4 RAM'e sahip bir adet. Yakın zamanda RAM takviyesi yapmak istediğim vakit, sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Hangi marka ve modeli önerirsiniz? Dual Channel yapabilir miyim?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu arkadaşı sipariş verdim dün, 8 GB 2933 MHz CL16 DDR4 RAM'e sahip bir adet. Yakın zamanda RAM takviyesi yapmak istediğim vakit, sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Şimdiden teşekkürler.
Serviste RAM taktırabiliyorsunuz diye biliyorum ben hocam. Arayıp konuşun servisle eğer öyle bir şey yapmıyorlarsa siz kendiniz alıp takarsınız. Ama söyleyeyim garanti bitmeden laptopun içini açarsanız (serviste açtıkları zaman garanti devam ediyor bozulmuyor) garanti dışı kalır cihaz.
Şimdiden teşekkürler.
Serviste RAM taktırabiliyorsunuz diye biliyorum ben hocam. Arayıp konuşun servisle eğer öyle bir şey yapmıyorlarsa siz kendiniz alıp takarsınız. Ama söyleyeyim garanti bitmeden laptopun içini açarsanız (serviste açtıkları zaman garanti devam ediyor bozulmuyor) garanti dışı kalır cihaz.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı