Çok teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti. Vanguard muhtemelen hile olarak algıladı veya başka bir durum oldu. Desteğin ve ayırdığın zaman için çok teşekkür ederim.
@181951 Tekrardan selam
bu alandaki yetkinliğinize güvenerek bu mavi ekran belası ile ilgili sizden bir talebim olacaktı. Müsait olduğunuz bir zaman dönerseniz çok sevinirim. 2023 Mart ayında bu bilgisayarda ilk mavi ekranımı yemiştim. Sebebini çok araştırdım ama bir türlü bulamamıştım. Servise yolladım donanımsal bir sorun yok deyip geri yollamışlardı. Ben de kurcaladım ettim bir şeyler sildim ekledim derken o günden beri mavi ekran almamıştım hiç. Bunu çözen ve bu mavi ekrana sebep olan şey ne oldu diye çok merak ediyordum uzun süredir. İleride format atmam gerekirse sonrasında tekrar başlar bu mavi ekran problemi diye de endişe ediyorum. O zamanlar aldığım minidump dosyaları da hala duruyor. Müsait olduğunuz bir vakit inceleyip dönerseniz çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkürler.
Olayın özeti de şu şekilde. Servise bu yazı ile yollamıştım:
1) İlk mavi ekran --- 07.03.2023 tarihinde yendi. İlk mavi ekran hata kodu: MEMORY_MANAGEMENT
-- SFC /scannow CHKDSK komutları çalıştırıldı birçok çözüm yolu denendi ancak sonrasında
2) İkinci mavi ekran --- 18.03.2023 tarihinde yendi. İkinci mavi ekran hata kodu: KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE
3) Üçüncü mavi ekran --- 22.03.2023 tarihinde yendi. Üçüncü mavi ekran hata kodu: KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE
Sonrasında cihaza format atıldı ve orijinal Windows 10 kuruldu. Sürücüler kendi sitesinden orijinal ve güncel sürüm olarak yüklendi.
7 gün boyunca hiç mavi ekran vermemişken
4) Dördüncü mavi ekran --- 30.03.2023 tarihinde formattan sonra yendi. Dördüncü mavi ekran hata kodu: MEMORY_MANAGEMENT
Konu ile ilgili minidump dosyalarımı da bırakıyorum.