X Xendar Femtopat Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/file/d/1q-XUdzhF5QKIbDMu71risAl4N0ciU8jh/view?usp=drive_link SSD veya HDD modeli Sandisk SSD Plus 480GB Ekran kartı Nvidia GeForce GTX 1650 Ti İşlemci İntel Core İ7-10750H Merhaba yaklaşık 3-4 aydır mavi ekran sorunu yaşıyorum birdenbire oluyor herhangi bir durumdan dolayı almıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba yaklaşık 3-4 aydır mavi ekran sorunu yaşıyorum birdenbire oluyor herhangi bir durumdan dolayı almıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.677 Makaleler 6 Çözümler 526 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 3 Şubat 2025 #2 @Xendar Intel Driver Assistant indirip çalıştırın. Sürücü bulursa tümünü yükleyin. Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Monster ile iletişime geçip güncel BIOS var mı sorun. Varsa güncelleyin. Artı 0 Eksi
@Xendar Intel Driver Assistant indirip çalıştırın. Sürücü bulursa tümünü yükleyin. Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Monster ile iletişime geçip güncel BIOS var mı sorun. Varsa güncelleyin.
KS KS X Xendar Femtopat Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #3 turko35408 dedi: @Xendar Intel Driver Assistant indirip çalıştırın. Sürücü bulursa tümünü yükleyin. Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Eki Görüntüle 2415330 Monster ile iletişime geçip güncel BIOS var mı sorun. Varsa güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Merhaba halihazırda yüklü zaten sürekli kontrol edip güncelleştirmeleri yapıyorum. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: @Xendar Intel Driver Assistant indirip çalıştırın. Sürücü bulursa tümünü yükleyin. Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Eki Görüntüle 2415330 Monster ile iletişime geçip güncel BIOS var mı sorun. Varsa güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Merhaba halihazırda yüklü zaten sürekli kontrol edip güncelleştirmeleri yapıyorum.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.677 Makaleler 6 Çözümler 526 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 3 Şubat 2025 #4 Klavye fare hariç USB portlardaki cihazları bir süreliğine çıkarıp deneyin. Xendar dedi: Merhaba halihazırda yüklü zaten sürekli kontrol edip güncelleştirmeleri yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Buna BIOS dahil mi? BIOS sürümünüz 2020 yılına ait. Artı 0 Eksi
Klavye fare hariç USB portlardaki cihazları bir süreliğine çıkarıp deneyin. Xendar dedi: Merhaba halihazırda yüklü zaten sürekli kontrol edip güncelleştirmeleri yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Buna BIOS dahil mi? BIOS sürümünüz 2020 yılına ait.
KS KS X Xendar Femtopat Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #5 turko35408 dedi: Klavye fare hariç USB portlardaki cihazları bir süreliğine çıkarıp deneyin. Buna BIOS dahil mi? BIOS sürümünüz 2020 yılına ait. Eki Görüntüle 2415336 Genişletmek için tıkla... Usb portlarında sadece Mouse ve kulaklığım takılı HyperX Cloud2 Kulaklık ve Steelseries Rival 3 Wirelles takılı Bir süre kulaklığımı takmadan kullanmaya çalışırım. Teşekkürler yardımlarınız için. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Klavye fare hariç USB portlardaki cihazları bir süreliğine çıkarıp deneyin. Buna BIOS dahil mi? BIOS sürümünüz 2020 yılına ait. Eki Görüntüle 2415336 Genişletmek için tıkla... Usb portlarında sadece Mouse ve kulaklığım takılı HyperX Cloud2 Kulaklık ve Steelseries Rival 3 Wirelles takılı Bir süre kulaklığımı takmadan kullanmaya çalışırım. Teşekkürler yardımlarınız için.