sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.335 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #11 TheMeliodas dedi: Bir sorun vesaire çıkarsa ömür boyu garantisi var sorun olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Çantanın esprisi ne peki çanta önemli mi?
TheMeliodas dedi: Bir sorun vesaire çıkarsa ömür boyu garantisi var sorun olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Çantanın esprisi ne peki çanta önemli mi?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #12 sfkulusoy dedi: Anladım hocam. Çantanın esprisi ne peki çanta önemli mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz çanta kendisi. Laptop taşımak için falan.
sfkulusoy dedi: Anladım hocam. Çantanın esprisi ne peki çanta önemli mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz çanta kendisi. Laptop taşımak için falan.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.335 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #13 Yavuz_Çetin dedi: Bildiğiniz çanta kendisi. Laptop taşımak için falan. Genişletmek için tıkla... Onu anladım reis de hani çanta olmasa çok problem mi diye.
Yavuz_Çetin dedi: Bildiğiniz çanta kendisi. Laptop taşımak için falan. Genişletmek için tıkla... Onu anladım reis de hani çanta olmasa çok problem mi diye.
TheMeliodas Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 402 Çözümler 2 Yer İstanbul'da küçük bir yer Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 17 Şubat 2022 #14 sfkulusoy dedi: Anladım hocam. Çantanın esprisi ne peki çanta önemli mi? Genişletmek için tıkla... Bir yere taşımak istersen poşetle taşıma diye ben çok yaşadım çünkü poşet ile laptop taşıma olayı rahatsız bir durum.
sfkulusoy dedi: Anladım hocam. Çantanın esprisi ne peki çanta önemli mi? Genişletmek için tıkla... Bir yere taşımak istersen poşetle taşıma diye ben çok yaşadım çünkü poşet ile laptop taşıma olayı rahatsız bir durum.