Selam. Genellikle oyun oynamak için laptop almak istiyorum. RDR2 gibi yüksek sistem isteyen oyunlarda ortalama FPS alabileceğim bir laptop arıyorum. https://www.hepsiburada.com/monster...a=Monster+Notebook&url_src=and-product-detail
Bu modeli düşünüyorum. Aldıktan sonra RAM eklemesi ile işimi görür umarım. Bu bütçede başka önerileriniz varsa bekliyorum.
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP Victus Laptop 16 - E1006NT AMD Ryzen 7 6800H 8GB RAM 512GB SSD 4GB GeForce RTX 3050TI 16.1 inç FHD 144 Hz FreeDos Mavi 68S22EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
Monster bilgisayarlar kısa vadede sorun yaratmayan ancak 1 1,5 sene sonra canınızı sıkabilecek bir marka olmakla birlikte ısınma problemi ile meşhurdur. Alacaksanız MSI ASUS'ya da Dell marka almanızı öneririm.
Asus Rog Zephyrus G14 GA401QC BM203 Ryzen 7 5800HS 14
www.teknosa.com
oldukça kaliteli rog serisi gaming laptop. magneyzum kasa. sıvı metal soğutması var. sizleri asla yarı yolda bırakacağını düşünmüyorum. yanlızca bu modelde standart rtx3050 yok. 65 wattlık modeli var.bilginize
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP Victus Laptop 16 - E1006NT AMD Ryzen 7 6800H 8GB RAM 512GB SSD 4GB GeForce RTX 3050TI 16.1 inç FHD 144 Hz FreeDos Mavi 68S22EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
Önerin için teşekkür ederim fakat ürünün ismini girip aratınca aynı model marka yazmasına rağmen bazı sitelerde işlemci 5800H olarak karşıma çıkıyor bunun nedeni ne olabilir?
Önerin için teşekkür ederim fakat ürünün ismini girip aratınca aynı model marka yazmasına rağmen bazı sitelerde işlemci 5800H olarak karşıma çıkıyor bunun nedeni ne olabilir?