yasincimen24 Yoctopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Ekran kartı Nvidia GeForce RTX 3050 Ti Monster Abra A7 v11.5.3 mavi ekran hatası alıyorum. Format attım düzelmedi, oyunlara girer girmez mavi ekran yiyorum. Masaüstünde kalınca YouTube'da video izleyince vermiyor ama uygulama açtığım anda mavi ekran yiyorum. Yardımcı olur musunuz? Httpsdrive. Google.comfiled1koıarruujxta6whfasj1ırhwl09je-7uviewusp = sharing.
Monster Abra A7 v11.5.3 mavi ekran hatası alıyorum. Format attım düzelmedi, oyunlara girer girmez mavi ekran yiyorum. Masaüstünde kalınca YouTube'da video izleyince vermiyor ama uygulama açtığım anda mavi ekran yiyorum. Yardımcı olur musunuz? Httpsdrive. Google.comfiled1koıarruujxta6whfasj1ırhwl09je-7uviewusp = sharing.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #2 Dump dosyanızı düzgün bir şekilde paylaşır mısınız? Link dağılmış şekilde. Artı 0 Eksi
KS KS yasincimen24 Yoctopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #3 Umut Nas dedi: Dump dosyanızı düzgün bir şekilde paylaşır mısınız? Link dağılmış şekilde. Genişletmek için tıkla... minidump dosyası.rar Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Dump dosyanızı düzgün bir şekilde paylaşır mısınız? Link dağılmış şekilde. Genişletmek için tıkla... minidump dosyası.rar
dr.popeyes Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #4 Umut Nas dedi: Dump dosyanızı düzgün bir şekilde paylaşır mısınız? Link dağılmış şekilde. Genişletmek için tıkla... Thunderbolt sürücünü, Wi-Fi sürücünü, Bluetooth sürücünü, ses sürücünü ve Intel Dynamic Platform sürücünü güncelle. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Dump dosyanızı düzgün bir şekilde paylaşır mısınız? Link dağılmış şekilde. Genişletmek için tıkla... Thunderbolt sürücünü, Wi-Fi sürücünü, Bluetooth sürücünü, ses sürücünü ve Intel Dynamic Platform sürücünü güncelle.