Monster Abra A7 v11.5 3050 Ti Intel Core i7 11800H sistemde PUBG Mobile çöküyor

İşletim sistemi
Windows 11

ömürsss

Centipat
Daha fazla  
PUBG Mobile birden donuyor ve bilgisayarı da donduruyor 2 kere mavi ekran yememe sebep oldu çözümü nedir yardım eder misiniz?

PUBG Mobile birden donuyor ve bilgisayarı da donduruyor 2 kere mavi ekran yememe sebep oldu çözümü nedir yardım eder misiniz?

Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?

Gameloop kullanmıyorum ama ayarlar kısmından RAM Sınırını, İşlemci Çekirdek Kullanımını ve Performans kısmını arttırmayı dene. Olmazsa BlueStacks 5 öneririm. Güncel bir şekilde kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım hem GameLoop'dan çok daha iyi bir şekilde kullanabiliyorsun App Player kısmını.

herşey fullde blue stacks denedim ama bilgisayarımın çözünürlüğünü blue stacks 1920x1080 yapmıyor

herşey fullde blue stacks denedim ama bilgisayarımın çözünürlüğünü blue stacks 1920x1080 yapmıyor
Senin sisteminden bir tık daha düşük bir sistem kullanıyorum ama ben bile 1920x1080 kullanabiliyorum. Emin misin yapamadığına.

Senin sisteminden bir tık daha düşük bir sistem kullanıyorum ama ben bile 1920x1080 kullanabiliyorum. Emin misin yapamadığına.
Oyun piksel piksel gözüküyor şuan

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025.01.22_22.23.57.727.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…